Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hungary's Got Talent - ezek...

Hungary's Got Talent - ezek normálisak? Mégis mit gondolnak?

Figyelt kérdés

Favágás, mint produkció.

Pulyka kicsontozása, mint produkció.

Ezek az emberek gondolkoznak? A családjuk, barátaik nem mondja nekik, hogy ne csináljanak magukból hülyét?

Hogy gondolják, ha véletlenül továbbjutnak, a következő adásban, meg azután 15 másikban, mit mutatnak?

2015. okt. 10. 20:19
 1/4 A kérdező kommentje:
ez a pohárevő részeg?
2015. okt. 10. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
8%

Csak egy kérdésem van. Akkor te miért nézed? Ha zavar kapcsold ki a Tv-t és keress valami jobb esti programot.

Amúgy pedig a favágás külön sportág, miért ne mutathatná be azt? Meg ahogy így a címéből következtetek, mindenki azt mutathatja be amiben jó. Ha valaki úgy gondolja a csirkecsontozás a szuperképessége, akkor mutassa be ha úgy gondolja.

Van aki amúgy biztos élvezi ezeket a műsorokat, nevetnek rajta egy sort azt annyi. A többség szerintem nem gondol bele hogy mi lesz vele azután hogy bekerült a műsorba és mindenki látta. Lehet a kis faluban ahol laknak majd egyet nevetnek a kocsmában ezen azt annyi. Ő dolguk, joguk hogy eldöntsék mit csinálnak magukkal, ha neked nem tetszik neked is jogod hogy elkapcsold :)

2015. okt. 10. 20:57
 3/4 A kérdező kommentje:

nem zavar.

nevetek rajtuk.

konkrét kérdést tettem fel:

ezek normálisak?

és ha fát vág, az mitől produkció? tehetséges favágásban?

kb. annyira értelmes ilyen dolgot behozni egy tehetségkutatóba, mint azt, hogy Jucika tehetségesen tud felszállni a buszra.

A favágás nem tehetség.

Ezért kérdezem, normálisak ezek az emberek? Nem zavarja őket, hogy hülyét csinálnak magukból?

Nem kell okoskodni, képes vagyok kezelni a távirányítót.

Nem arra fel tettem fel a kérdést, ahogy te reagáltál.

2015. okt. 10. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
10%

Nem tudom minek írtad ki kétszer a kérdést, ez már beteges. Azért ide is leírom:

"De ezt minek írod ki? Nem tetszik, nem nézed. Vagy

a konkurenciától vagy? Ez annyira gáz már bocs."

2015. okt. 11. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!