Az Áll az alkuban a játékos tulajdonképpen csak a nyereményének felét kapja meg, mert a másik fele a közönségjátékosnak jár?
Figyelt kérdés
2006. dec. 6. 23:28
1/6 anonim válasza:
Igen az tuti hogy csak felet kapja meg de abbol meg adozik is eleg sokat, ugy tudom... Szoval pl 2-300.000-ert nem nagyon eri meg jatszani :D
2/6 anonim válasza:
Dehogy iiis!
A játékos megkapja azt az összeget, amit megnyert, majd valóban abból adózik.
És a telefonos játékos pedig a megnyert összeg felét kapja készhez - amiből ő is adózik.
Így a két játékos között a megnyert összeg másfél szerese kerül kiosztásra.
3/6 anonim válasza:
Nem, az összeg feleződik a televíziós és a telefonos játékos között, majd ebből mind a ketten adóznak is.
4/6 anonim válasza:
Hát ez az. Az előző válaszokból is látszik, hogy nem tudjuk, mi az igazság. Direkt figyeltem a műsort annak idején, hogy ezt így is úgy is lehet érteni, márpedig ha ennyire nem egyértelműek, biztos, hogy a tévécsatornának előnyösebb megoldást választják. Azaz szerintem is fele-fele.
5/6 anonim válasza:
az ő pénzükből vonják:
kilencedik bekezdés:
,,A telefonos Kvíz játék nyertesének nyereményével csökken a stúdió nyertes játékos nyereménye, tehát a stúdió nyertes játékos és a telefonos játék nyertese valóban osztoznak az adás nyereményén, legyen az egy pár zokni, avagy éppen 21 millió forint!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!