Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit éreztél akkor, amikor...

Mit éreztél akkor, amikor először láttad az észbontók című műsort? Elkeseredettséget vagy viccesnek tartottad?

2015. okt. 4. 09:49
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Jó hát ez tuti kamu :D Nem létezik ilyen ember a Földön.
2015. okt. 4. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Most így jót nevettem rajta, de ha ez nem megjátszott dolog, és tényleg vannak ilyen emberek az azért elég szomorú.
2015. okt. 4. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:
49%

szerintem alapvetően nem elkeserítő, ha vannak emberek, akik eladják magukat, bár kérdés, mennyi pénzért.

maga a műsor még ha kínos is, sokkal szórakoztatóbb annál, amit pl. a tv2 meg az rtl klub szokott művelni az ilyen nyomorult celebekkel...mint például most ez a gyertek át szombat este vagy mi. na az szerintem sokkal szánalmasabb, ha egyébként olyan emberek adják el magukat, akik egyébként nem szorulnak rá, mert van más lehetőségük is.

2015. okt. 5. 15:41
 4/4 anonim válasza:
75%
honnan tudja egy külföldi, hogy a magyarok ilyen hülyék vagy csak eljátszák a hülyét?
2015. dec. 28. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!