Rubi az elbűvölő szörnyeteg, szerinted szép?
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 16:59
31/42 anonim válasza:
20:12.es!
Álljál már le mindenhová ezt a csajt linkeled be ezzel a dumával és szánalmas vagy csak nem te vagy rajta ?-.-"
32/42 anonim válasza:
Hova linkeltem még be te rossz fogyatékos senkiházi?
33/42 anonim válasza:
az a csaj akit belinkeltél nagyon ocsmány egy vmi.. ha te vagy inkább bujjál el és ne csücsöríts.
34/42 anonim válasza:
Te kergemarhakóros kertén, neked is az a perverziód hogy lealázzalak? Most magadhoz nyúltál mi?
35/42 anonim válasza:
rubi amilyen gonosz annyira szép,kár hogy a végén le vágják a lábát,meg olyan ronda lessz mint a bűn,de azt írták hogy a való életben is flegma szóval illik hozzá a szerep:),és remélem játszani fog más sorozatban is,ja és szerintem nagyon szép vagy ha nem csücsörítenél az sokkal szebb,jobban illik az arcodhoz és csajok,ne vitázzatok,peace:D 17f
36/42 anonim válasza:
nekem inkább Maribell szeb és persze Gabriella Spanic
!<333
37/42 anonim válasza:
Legszebb nő akit valaha is láttam :)
39/42 anonim válasza:
Rubi magasan a legszebb. Szerintem mondhatjuk hogy a saját korosztályát magasan veri. a sorozatban 26 éves jelenleg 32.
40/42 anonim válasza:
Nekem nem szép. Nekem Christina a szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!