Don Matteo sorozatnak miért lett olyan hirtelen vége? Folytatni fogják? (Dunán ment)
Figyelt kérdés
Mármint szerintem semmi olyan jelenet nem volt benne, vagy nem úgy volt vége, hogy "jelezze" hogy az az utolsó rész...csak fura, mert szerette az egész család.2015. aug. 28. 20:00
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nagyon szeretem a sorozatot! Igen, sajnos vége lett, mert elfogytak a részek. Az olaszoknál most megy a 10. évad; nálunk kb. 1017-2018 körül várható, hogy elkezdik adni. Viszont a Dunán nemsokára indul egy másik Terence Hill film, az Alpesi őrjárat. ;) (2016.02.09-én lesz az első rész.)
Várom a film folytatását! További szép napot! :)
2/2 anonim válasza:
Most is megy a Dunán okt.10-ig a 10. évad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!