Szerintetek mi lesz a trónok harca c. sorozatnak a vége?
Szerintem a lehető legrosszab vég az lenne, ha Dany és/vagy Jon trónra kerülne. Ettől rosszabb befejezést nem tudok elképzelni.
A sorozat nagyon eltér a könyvektől és a következő évaddal mégjobban elfog, viszont a 2 producer még az 5. évadon kívül 2-t tervez, ami azt jelenti,h hamar véget érne, mint a könyvek, azonban a minap az HBO egyik fejese azt mondta,h ő több évadot akar és így valszeg több dolgot beletenni a könyvekből. Plusz így is nagyon sok karakert kihagytak és ki fognak a továbbiakban is.
Van rengeteg teória,hogy vajon mi lesz a vége. Ha az angol nem akadály,akkor asoiaf.westeros.org oldalon találsz rengeteget,de ezekhez nem árt, ha olvastad az eddigi könyveket.
Én személy szerint azzal lennék leginkább "kibékülve", ha a végén újra 7 (vagy több) önálló királyság lenne Westeroson.
A karakterek sorsa pedig, amire esély van is, pl. az lenne,h (nem tudom pontosan h mi h lett magyarra fordítva) Cersei a futőtűzzel felégeti a Red Keepet és így a trónt, és Jaime megöli őt. Dany gyerekszülés közben meghal. Sansa elárulja Petyrt és így elbukik. Arya Faceless Man lesz, visszatér Westerosra egy küldetésre, de aztán megszegi a törvényüket és üldözötté válik. Jonról kiderül,h tényleg Rhaegar Targaryen és Lyanna Stark a szülei, megállítja a Mások újabb "invázióját", majd a legendában lévő egyénekhez (Azor Ahai, az utolsó hős, stb.) hasonlóan ő is eltűnik. Brant megfűzi Bloodraven, aki így a Másoknak fog segíteni az Őrség ellen. A Mások nem gonoszak és önként fognak felhagyni a támadással. Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!