Comedy centralt miért tolták tele ezer éves sorozatokkal?
Tényleg teljesen nézhetetlen lett. Vagy az olcsóság miatt régi licenszeket vesznek, vagy belőle is tárcsatorna lett, és a főcsatornák lejárt műsorait vetítik. Utóbbi nem valószínű, mivel az MTV, Viva, Nickeleodon a társcsatornái. Mondjuk valószínűleg az HBO is,, mert sok a levedlett HBO-s műsor.
Pedig akad bőven nézhető sorozat. Rick and Morty, Robot Chicken, Futurama, American Dad, A munka hősei, Felhőtlen Philadelphia, Furcsa amcsik, The League, Reno 911, ilyesmikre gondolok.
hát igazából mindkettőre gondolok, a rommá játszott családi komédiák, és az USA-ban már rég befejezett sokéves szitkomokra
most a Joey egész jó, mert újszülöttnek minden vicc új, de Mike és Molly szerintem nagyon alpári a "zsíros poénokkal", a régi Christines dolog meg határeset, jobb, mintha az életem értelmei menne az ezerszer látott részekkel, de el tudnék képzelni jobbat is 2006os részek helyett
régen nem szerettem a susogós mackókat sem, most meg kb a csatorna fénypontja
de egyébként minden csatorna lecsúszott kicsit, már alig lehet valamit nézni
ha átkapcsol az ember a természettudományos csatornákra ott is minimum bányásznak vagy alaszka reality van, esetleg lomraktárakat árvereznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!