Milyen sorozatokkal üssem el az időt, mit ajánlotok?
Tudtok ajánlani lehetőleg sci-fi/fantasy témákban mozgó vicces, érdekes, magával ragadó sorozatokat, amiket lehetőleg meg tudok nézni onlájn? Felirat, korhatár nemprobléma.
amiket nézek:
Doctor Who, Emberbőrben, Misfits, RJ Berger, Torchwood, Így jártam anyátokkal, Breaking in, Hősök, Agymenők, Merlin kalandjai, Terminátor - Sarah Conor krónikái
, Reaper...
lehetőleg ilyen jellegűeket. Sürgős, kösz előre
Y-akták (nem x)
Páran párban
Végtelen határok
4400
az y aktákat és a végtelen határok jó pár részét láttam már, a másik kettőt megnézem, köszi :D
köszönöm h hamar válaszoltál :)
több választ is várok a kérdésemre
Skins - talán az RJ Berger hasonlít kicsit, de sokkal jobb. az UK-t nézd, ne az US-t, az csak egy koppintás
Prison Break - évekkel ezelőtt néztem utoljára, de nagyon tetszett és tényleg érdekes, még a 4. évad is nézhető, pedig már elég vontatott
Két pasi meg egy kicsi - mint az Így jártam anyátokkal, Jake pont annyira kedvelhető mint Barney :D
Family Guy - rajzfilm, de jobb mint a South Park vagy a Simpson Család (szerintem)
ezeket mindenképp ajánlom, főleg a Skinset, ritka jó :)
Hmm...A 14 éves tesóm Dr.house-t,Csi:Miami(kizárólag),Így jártam anyátokkal,és Agymenőket néz,ha sorozatról van szó!
Szerintem te is kezdd el nézni a bunkó dokit,mert nagyon-nagyon jó!!(volt kitől tanulnia tesómnak:D)
Hősöket végig láttam feliratos, új részekkel együtt
Az odaátot jódaraqbig néztem :D
Jersey Shore... hm.. kikapcsolták az MTV-t a Digisek így majd neten belenézek, áll. jó :D
Prison Breakeket láttam mind :D
Skins... úgy hallottam sok benne a meleg ember (sajna nem tom kiírni a szép b-betűs szót, amivel a népművészeti agyagedény minősítésű homoszexuális férfiakat lehet jellemezni :@), így passzolnám..
Két pasi meg egy kicsi, jaj azt lehygtam a listáról, a kedvenceim közt van *v*
FAmily Guy, Amerikai Fater, Futurama láttam mindet, a Simson családból is rengeteget láttam, ahogy SP-ből is :D
Kertvárosi gettó? belenézek ;) Thy :DD
Dr House? mindet szinte kívülről fújom ^^
Jó barátok? hát nem olyan rossz, néztem párat, de anynira nem jön be :(
Thy az eddigieket, írjatok minél többet előreis thy _:D
"sok benne a meleg ember"?? :D
Az egyik főszereplő meleg, de szerintem ez nem elég indok arra, hogy ne nézd meg... a Jersey Shore-t és az RJ Bergert simán kenterbe veri, ezt hidd el ;)
Amúgy a Comedy Centralon (Digin az sincs) megy egy sorozat, "Jim szerint a világ" (According to Jim) - az se rossz. Ezen kívül régen egyik kedvencem volt "A dadus" (The Nanny) és a "The Pacific" is tetszett (háborús).
itt szerintem mindet meg is tudod nézni :P
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!