Torro Botond kérdése:
Hol Tudom Nézni a Forma1-et?
Figyelt kérdés
Nagyszerű ez az új M4 sport csak az a baj hogy ku*vára nem fogjuk külföldön...Nem tudtok valami olyan oldalt linkelni ahol tudom nézni élőben a futamokat\időmérőket esetleg szabadedzéseket NORMÁLIS minőségben...kommentátor nem lényeg illetve annyira hogy ha lehet legyen angol...jobb is hogy nem hallom annak a bal*asz szujónak a hangját...2015. júl. 24. 16:29
1/2 anonim válasza:
Az M4 nem nézhető külföldről online sem gondolom, egy darabig neten néztem a dolgokat, csak később lett nálunk M4.
Azt hallottam , hogy a skysport közvetít online is, de ebben nem vagyok biztos. Nagyobb sport csatornákon weboldalán próbálkozz vagy nem tudom, elég idegesítő lehet a helyzeted. :/
2/2 brendon39 válasza:
Ha van androidos keszuleked akkor toltsd le a hola free vpn appot es az orszaglista kozul valazd hazamat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!