Forma1 régebbi részeit vissza lehet nézni valahol? 2010től kezdve szeretném visszanézni ha lehetne magyarul.
a páratlan évek futamai izgalmasabbak!
2011,2013 ezekben az években Alo közel volt Vettelhez
A 2010-es az tényleg jó szezon volt, a 12-re nem emlékszem :D
Valahogy kimaradt, annyira egyhangú volt, kedvem se volt nézni Vettel miatt. Hihetetlen, hogy 4 címet behúzott, ebből legalább egyet vagy kettőt Alonso is megérdemelt volna.
Én 2004 óta, nálam valami ilyesmi a sorrend:
1. 2012
2. 2010
3. 2014
4. 2006
5. 2008
6. 2011
7. 2005
8. 2007
9. 2013
10. 2009
11. 2004
én felcserélném a 2011-et a 2007-el
2011-ben Vettel mindig nyert.
2007-ben Kimi lett a bajnok , pedig az esélyesek közűl neki volt a legkisebb esélye.
2006óta nézem az f1-et
2007óta nem hagytam ki egy futamot sem időmérőt
2011óta nem hagytam ki szabadedzést sem (kivétel ázsiai versenyek 2.edzése, suliba vok olyankor)
Már mint, kedven pilóta?? Vagy verseny?
Na mindegy leírom azt hogy ki a kedvenc pilótám, mert én ezt arra értettem, ha nem ezt kérdezted akkor bocsi :D
>>Tehát én unokatesóm unszolására kezdtem elnézni 2010-ben, rögtön megtetszett és Hamilton lett a kedvencem, tehetséges és szimpatikus.
>>Mivel év elején kezdetem el nézni, így elég sok szó esett a visszavonult Kimi Räikkönenről. Kíváncsi voltam hogy mégis ki ő, ezért utána kerestem és hát elég érdekesnek tűnt a személyisége. Az a sok hülye választ amit a kérdésekre adott, a bulizásai különlegessé tették, tehát úgy tűnt hogy valakinek személyisége is van.
Már akkor vártam hogy visszajöjjön a mezőnybe, ő is kedvenc lett.
>>Mikor Vettel 2010-ben megnyerte a vb-t úgy gondoltam, hogy ügyes megérdemli, de akkor is nagyon közel volt hozzá Alonso szóval ez elgondolkodtatott. És ahogy teltek az évek és Vettel már a 3. vb-jénél tartott, úgy láttam hogy ezek az évek alatt csak Alonso tudta felvenni vele a harcot. Pedig nem volt valami jó az autója, szóval leesett hogy Alonso nem akármilyen versenyző, tehát ő is nagy kedvenc lett. Tehetséges, összetett versenyző.
Ha nem ez volt a kérdés akkor bocsi a regényért :D :D :D
itt van 1997-től és mind magyar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!