Melyik film lehetett ez? (Movies24) hét eleje, előző hét vége)
Amit tudok:
talán Afrikában játszódik,van benne egy elég szép,egzotikus indiánnak kinéző csaj..
(kissé duci a lány,vagyis inkább olyan formás,de ez nincs kihagsúlyozva a filmben,csak bennem megragadt):D
Ha jól értettem a sztorit az anyjával,apjával élt.Valahogy a környékükre keveredett egy cowboy kinézetű pasi(fekete volt),akitől nagyon féltette az apa a tisztességes lányát...
De mégis összejöttek...Majd a vége felé azt hiszem meg is a halt a cowboypasi..
Vasárnap(02.28) délután,kora este mehetett a film,vagy valamikor még ahét elején..Megnéztem a tv-műsort,visszakerestem..De nem találtam:O
Először azt hittem h.a Szomjúság földje lesz az,mivel Afrikában játszódik,és a szereplője eléggé hasonlít ahhoz akit én láttam...
Az is lehet h.valóban ez a film az,de kb 10 percet láttam a közepe táján,meg 2 percet a vége felé:S
Ha valaki felismeri,légyszi írja meg a címét:D
KÖSZI
tehát 02.28,03.01,03.02 a sztem lehetséges időpontok..
gondoltam konkretizálom,mivel ez már kiemelt kérdés,szóval nem újonnan tettem fel..:)hátha valaki csak később olvassa:D
MEGVAN!
VALÓBAN A SZOMJÚSÁG FÖLDJE VOLT AZ!!:)
így már nem aktuális a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!