Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hova lett Szabi a Barátok...

Hova lett Szabi a Barátok közt-ből?

Figyelt kérdés
Azt tudtam,hogy el akar menni. De el is ment? Mert azt nem mutatták,amikor távozott...meg azt mondta,hogy nem tudja még,hogy el megy-e....mégis eltünt! Hová lett?
2010. márc. 4. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én is hiányolom:( Remélem nem lépett ki végleg.
2010. márc. 4. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tűnt el, csak legfeljebb az általad látott epizódban nem szerepelt. Valóban el akart menni, de mivel Zsoltot lecsukták, maradt.
2010. márc. 5. 11:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Tényleg! Most hogy így mondod, tényleg nem szerepelt már napok óta.

De nem ment el...egyszerűen csak nem volt szerepe. Más szereplőkkel is volt már ilyen, hogy napokig nem lehetett látni.

2010. márc. 5. 13:07
 4/7 A kérdező kommentje:
De ez is fura,hogy nem volt szerepe,mert a Rózsában kéne dolgoznia,de ott nincs...ezért engedte oda Linda anyját Zsófi,hogy legyen aki segít Kingának. Pedig,ha Szabi nem ment el,akkor dolgoznia kéne...szerinem. Szóval nem értem...
2010. márc. 5. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Meg fog oldódni a problémád, hidd el. :) Gondolj arra, hogy pl. több olyan rész is volt, amiben nem szerepelt Géza. Mivel a cselekmény több szálon fut, nem szerepelhet mindenki mindennap.
2010. márc. 5. 14:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Jólvan...de akkor is fura. Amúgy nem vagyok "Szabi rajongó",csak feltünt,hogy nincs ott! Az egy dolog,hogy volt már olyan,amikor Géza napokig nem volt,de Szabi olyan helyen dolgozik a szerepe szerint,ami minden részben benne van...ugyanis a Rózsában mindig vannak jelenetek...és ezért fura (én úgy gondolom,hogy még ha szöveges részre nincs is,de legalább a háttérben ott kellene lenni,amint épp dolgozik vagy vmi),de amugy annyira maga Szabi nem izgat :D
2010. márc. 5. 15:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Jupppíííí ma megjelent Szabi xD
2010. márc. 8. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!