Barátok Közt! Csak szerintem volt valami eszméletlen gáz (+ vicces) az a 'produkció' amit Szabi művelt a leánybúcsún?!
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 14:56
1/9 anonim válasza:
Én inkább a szánalmas jelzővel illetném! Én nagy BK-fan voltam, de az utóbbi időben az egész sorozat szánalmas... :-S
Szabi meg alapból gáz sztem!
2/9 anonim válasza:
milyen darabos volt már a mozgása :D
3/9 A kérdező kommentje:
Igaz, a szánalmas találó szó rá :DDD
2011. ápr. 7. 15:32
4/9 anonim válasza:
Hahahaha! Az tényleg nagyon vicces volt! Semmi ritmus érzék, semmi chippandale-s mozgás, tiszta szégyen! XD
5/9 anonim válasza:
Ja, még az jutott eszembe, hogy ha nekem így táncolna vki, lehet szembe is röhögném! Hát még az Uram is jobban táncol, pedig nem egy Beto Perez! (első voltam)
6/9 anonim válasza:
az egész BK gáz.nem tudom hogy képesek még nézni egyesek. nagy nulla
7/9 anonim válasza:
Háááát...én biztos nem fizetnék ezért a testért,mozgásért 50ezret! Lol... :DDDD
9/9 anonim válasza:
Nagyon gáz volt, de én már az egész filmet csak azért nézem, hogy röhögjek. Évek óta nincs normális sztori, már csak a hülyeségeket tudják kitalálni, ami értelmes volt, azt az első időkben ellőtték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!