Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Narutot nézheti a 11 éves...

A Narutot nézheti a 11 éves lányom?

Figyelt kérdés
2 résznél tart és még nem volt benne kifogásolni valóm?
2015. júl. 14. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Shounen tehát van benne harc, vér de nem vészes. Én 3-4 évesen már néztem a Dragon Ballt fiúként, és a Naruto nem durvább annál. Főleg a sima Naruto, mert a Shippudenben már többször kerül elő kunai.
2015. júl. 14. 10:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Lemaradt: A legegyszerűbb, ha előrébb nézed a részeket és ha nem tetszik akkor könnyebb lesz így nem engedni. Vagy a véresebb részeket nem mutatod neki, 2 évesen úgysem tűnik fel. Vagy a fillereket mutatod, azokban általában nincs komoly harc.
2015. júl. 14. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt benéztem..valamiért 2 évesnek fogtam fel.. 11 évesen ha tetszik neki nyugodtan nézheti, animéknél már el tudja dönteni ő is. Sok jobb vagy szebb történettel megíret anime van, illetve sok műfaj tehát válogathat nyugodtan.
2015. júl. 14. 10:55
 4/6 anonim ***** válasza:
A Naruto 12 karikás,nem véletlenül,egy 12 éves gyerek már fel tudja fogni kellőképp azt amit lát a Narutoban,semmi olyasmi nincs benne amit nem láthatna,én 8 évesen kezdtem el és 10 évesen már néztem a Shippuudent,most 18 éves és szellemileg teljesen egészséges ember vagyok,nyugodtan nézheti felügyelet és előnézet között,nem attól az 1 évtől fog összebomlani a világ :)
2015. júl. 14. 15:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért ne nézhetné?! Szerintem már nem olyan kicsi, hogy ne nézzen meg egy Narutot és nem olyan durva... amugy is ha véres jelentet van benne vagy csata akkor is jóra fordul minden szoval nem lesz tőle semmi baja...
2015. júl. 16. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Én pont annyi idősen néztem és akkor nekem nagyon tetszett. :) Én is lány vagyok most 14 éves és a már a Naruto Shipuudenben-t nézem.
2015. aug. 7. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!