80 ezer forintból megéri full hd Tv-ét venni és játékra mennyire lehet alkalmas?
Heló!
Egy dolog hiányzik: A TV adatai.
Full hd és 80000. Remek. És atöbbi? Mivel használnád, pc, konzol?
Ha hasznos választ vársz, részletesen kérdezz.
Szia!
Ezek ellenőrzésével foglalkozom. Egész jó képe van, és van rajta játék mód, amivel élvezhetőbb a játék (hang és kép állítás), ha konkrétan arra vetted. 80E-ért egész jó ár. Az, hogy a Samsung ár-érték arányával én nem vagyok elégedett, de az egyéni dolog. Mindenképpen menj el egy boltba, ha érdekel a képe, nézd meg. Pc játékok esetében, miért ne lenne jó? Olyan, mint bármi más :) Amúgy van rajta egy sport mód lehetőség, ha focis játékkal játszanál.
Hello!
Elméletileg filmnézésre vedtem de arra tökéletes nem? vagy ennél jobb van ennyi pénzért?
De ha már van akkor játsszásra is használnám.
De ezt összetudom kötni a géppel ugye?
Méret az pont jó a szobámba és full hd is jó.
Heló
Ha a géped rendelkezik HDMI csatlakozóvla, akkor igen. Ha nem - és cska VGA, meg DVI lehetséges -, akkor átalakítóra van szükséged. Nézd meg most, hogy tisztáan légy vele, mire lesz szükséged - csak egy hdmi kábelre, vagy másra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!