S. O. S Kényszerithetnek hogy menjek a Mónika show-ba?
Figyelt kérdés
Telefonon felhívtak és mondták hogy ekkor és ekkor menjek
amit rögzitettek és hétfön dolgoznom kell mert nem kaptam szabit ha nem megyek kirugnak a meloból,ha a Mónikába nem megyek akkor jogi ügy lesz...
a hangfelvétel csütörtökön "ki csikarták" most mit csináljak...
2010. febr. 28. 08:49
11/14 A kérdező kommentje:
telefonon be kellett diktálni az adataimat név,cím,stb.
telefonkönyböl ki nézték gondolom.
2010. márc. 1. 07:38
12/14 anonim válasza:
nem értelek! hogy kerültél egyáltalán képbe? hogyan kerestek meg?
13/14 anonim válasza:
De hülye vagy. Bediktáltad az adataid xD
14/14 anonim válasza:
Ez nem így működik.Nem vagy köteles elmenni.Nehogy elhidd,hogy bármit jogi útra terelhetnek.Miért lennél köteles szerepelni a tv-ben?Amennyiben valóban bediktáltad az adataid tényleg butaságot csináltál.Ezek szerint bárki felhívhat,hogy ez meg az vagyok és ha nem adod meg ezeket az adatokat,akkor bírósági ügy lesz???LEgközelebb gondolkodni tessék!De amúgy egy ismimet hívták nekem is,egyszerüen megkérdezte,hogy ki akar vele talizni abban a műsorban,ezt nem mondták meg.Ő pedig azt mondta,hogy nem megy be.Többet nem is hívták.Amúgy lehet,hogy valami jó akaród szivat csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!