Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » S. O. S Kényszerithetnek hogy...

S. O. S Kényszerithetnek hogy menjek a Mónika show-ba?

Figyelt kérdés

Telefonon felhívtak és mondták hogy ekkor és ekkor menjek

amit rögzitettek és hétfön dolgoznom kell mert nem kaptam szabit ha nem megyek kirugnak a meloból,ha a Mónikába nem megyek akkor jogi ügy lesz...

a hangfelvétel csütörtökön "ki csikarták" most mit csináljak...

2010. febr. 28. 08:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem kötelezhetnek arra, hogy jelenj meg! Főként azért, mert személyi szabadságot nem korlátozhatják, ez törvény ellenes.

Inkább derítsd ki, hogy ki volt az, aki miatt be kellene menned a Móúnikaa showba :)

2010. febr. 28. 09:07
 2/14 A kérdező kommentje:
de tegnap felhívtak és mondtam hogy nem kaptam szabit 1 hónapja dolgozom nem kapok erre azt mondta a nö hogy ne akarjam hogy jogi osztályra menjen.
2010. febr. 28. 09:13
 3/14 anonim ***** válasza:
Hogy mehetne a jogi osztályra? Nem vagy köteles egy ilyen műsorban szerepelni!Azzal nem követsz el semmilyen jogtalanságot,ha nem akarsz elmenni.
2010. febr. 28. 09:16
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez most komoly??? Komolyan azt hiszed, hogy ha telefonba azt mondod elmegyek, és mégse mész el, akkor beperelnek??? Anyám... Te a földön élsz???
2010. febr. 28. 09:18
 5/14 A kérdező kommentje:
hangfelvétel készült amin el kellett mondanom hogy mi a nevem személyi számot stb.
2010. febr. 28. 09:22
 6/14 anonim ***** válasza:
Elne menj! Engem is egy nap 3 szor is hívtak. Semmilyen jogi lépéseket nem tehetnek ellened. Ne hagyd magad megijeszteni. Ha következőleg hívnak vedd fel a telefonbeszélgetést. Amíg te semmiféle szerződést nem írsz alá nem fenyegethetnek. Ez már zaklatás, és ha a hanganyag a telefonodban lesz, irány egy ügyvéd! Sz..mét banda!!!!
2010. febr. 28. 09:23
 7/14 A kérdező kommentje:
nem akarok elmenni nem is fogok
2010. febr. 28. 09:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Valaki szívatott. Ez nem így működik.
2010. febr. 28. 10:40
 9/14 A kérdező kommentje:

Hogy müködik?

mert már a szomszédomat is zaklatják hogy jöjjön át szolni hogy mindenképpen menjek ,mert ha nem 1 millióra perelnek.nem értem

2010. febr. 28. 16:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Ezt viszont nem értem, honnan tudják, ki a szomszédod?
2010. febr. 28. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!