Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoldok, hogy az Eurovíz...

Mit gondoldok, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon Boggie a 20. helyen végzet?

Figyelt kérdés

2015. máj. 24. 00:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Először is az elődöntőkben 3 országra mondtam, hogy talán meg tudná nyerni, azok pedig Svédország, Oroszország és Lettország voltak! A döntőben pedig Olaszok is csatlakoztak az esélyeseim közé.

Valahogy éreztem, hogy Svédország fogja nyerni, mert a svédek mindig jól választanak és idén nagy fölénnyel nyert Måns a Melodifestivalenen is, legutoljára ilyen fölénnyel Loreen nyert, ha jól tudom...

A szavazás elején Oroszország vezetett és imádom is a számot, de nem szorítottam neki, hogy nyerjen mert akkor jövőre sokkal kevesebb ország lenne ott az Euróvízión.

Rengeteg számot szerettem az idén, nagyon jó verseny volt. Nálam Belgium nyert, imádtam, szerettem :)

Boggieról csak annyit, hogy tudtam, hogy nem fog elérni egy 5. helyet mint tavaly, vagy egy 10. helyet mint tavalyelőtt. Én a 20-27. hely közé vártam ezt lényegében eltaláltam.

Németországot sajnálom, nem érdemelte meg a 0 pontot!

Az egymásra szavazásról pedig annyit, hogy ez már régóta jelen van az Euróvízióban, ezt mindenki tudja, de szerintem ez nem befolyásolja az eredményt nagy mértékben, ha jó a zene, akkor meglehet nyerni ezt a rendezvényt!

2015. máj. 24. 17:03
 22/28 anonim ***** válasza:
nem volt semmi előadás, semmi pörgés, de az üzenet volt a fontos én egy 10. - 15. helyre tippeltem
2015. máj. 24. 22:47
 23/28 anonim ***** válasza:

Azon csodálkoztam hogy egyáltalán az elődöntőbe bejutott.

Itt nem arról van/volt szó hogy "jaj de fontos az üzenet" és a hasonló közhelyes bullshitek.

Egy olyan zenével álltunk ki, ami amiknek a különböző változatai túlzás nélkül száz vagy ezer számra roskadoznak mindenfelé már az első világháború óta. A témája ezerszer lerágott csont, katarzis nem volt a zenében, a feloldás elmaradt vagy disszonáns, a kiejtése borzalmas, az ének rengeteg helyen hamis volt, a háttér vetítési lehetőségek teljesen kiaknázatlanul maradtak mind kreativitásban, mind technológiai szempontból. Ennyi erővel kiállhattak volna szavalni is egy totál sötét háttér elé.

[link]

Itt van konkrétan azoknak a zenéknek csak egy része, amik dettó ugyanezt az "üzenetet" hordozzák... Utoljára talán 2007-ben a Green Day a maguk "szemtelen őszinteségükkel", vagy 2009-ben a 30 Seconds to Mars a "rideg szókimondóságukkal" akik sikernek nevezhető dolgot elértek vele.

Tény és való hogy vannak egymásra szavazó országok, de ez még nem szokott elég lenni ahhoz hogy valaki megnyerje.

2015. máj. 25. 07:35
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem kell elélvezni az Eurovíziós dalfesztiváltól. Nem ér az a cucc túl sokat, egy a pc-t, toleranciát meg hasonló eszményeket népszerűsítő giccsparádé propaganda.

Boggie dala üzenetileg nem volt újító, de a téma még ma is fontos és beszélni kell róla. A dal egy kellemes kis béke dal volt, naturális volt, de igazi átütő katarzist nem érdemes keresni benne.

2015. máj. 25. 23:02
 25/28 anonim ***** válasza:

24-es

Boggie dala......UNCSI

2015. máj. 26. 05:27
 26/28 anonim ***** válasza:
Jó, hát nyilván ha partyzni akarsz, akkor nem egy békedalra teszed. De egy háborúellenes dalra alapból, csak akkor teszed, ha sok benne a lázadó energia (pld. Orange Crush, Holiday...), de ez tipikusan egy szelíd, kissé szentimentális, kellemes dalocska, erre bulizni soha nem fogsz tudni, és soha nem fogja a pulzusodat felvinni.
2015. máj. 26. 23:19
 27/28 anonim ***** válasza:
Ebben egyet értünk.
2015. máj. 27. 18:07
 28/28 anonim ***** válasza:
Csak 5 évet késtem, de akkor is, szerintem Boggie sajnos elég szar volt, nálam is Belgium volt a nyerő!
2021. jan. 1. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!