Mit gondoldok, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon Boggie a 20. helyen végzet?
Ez az "egymásra szavazó országosdi" akkora baromság.
Nem hiszem el ,hogy sokan miért nem látják be ,hogy nem erről van szó ,hogy ki kivel van jóbba hanem a dalról.
Am a magyar dal nagyon gáz volt és még azon is csodálkozok ,hogy Boggie bejutott!
"Boggie jó volt, legalább annyira, mint a többiek. De mert NŐ (és nem transzveszti) és szépen is énekelt, semmi esélye nem volt"
Jó kifogás ,de a svéd versenyző sem transzvesztita. :)
Ezt bebukttad!
Gratis Svergie! :)
Az szomszédos országok egymásra szavazása megfigyelheto, de nem csak ezen múlik a dolog.
Kezdjuk ott, hogy Angliában élek, férjem ázsiai, aki folyékonyan beszél angolul. Boggie elkezdett énekelni és párom a felénél megkérdezi: o most magyarul énekel? Mondom nem, csak nem lehet semmit sem érteni. Az egészbol csak annyi látszott, hogy énekel valamit, a háttérben megy a szép kivetítés, de ennyi. Így viszont a sokatmondó szovegnek semmi értelme nem volt.
Második dolog, hogy Boggie hangja nem olyan jó. Nem marad meg az emberekben. Kérdezz meg bárkit, hogy Izrael mit adott elo, vagy UK vagy az oroszok. Mindenki tudni fogja. Kérdezz meg egy kulfoldit, hogy Magyarország mit adott elo, senki nem fogja tudni.
Kérdeztem páromat, hogy tippeljen egy helyezést Magyarországnak. Mondja 20. Igaza is lett.
# 11
Azért érdekes, hogy Szerbia 12 pontot kapott Montenegrótól. És fordítva is. És az is nagyon érdekes, hogy Románia 12 pontot kapott Moldovától.
Én egyébként nem csodálkozok a 20.helyezetten, nekem nincs semmi bajom a dallal, de nem a fesztiválra való volt. És nem azért, de a svéd daltól sem volt rosszabb ennyi erővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!