Mi a véleményetek a Digi kábel TV-ről?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 14:13
2/4 anonim válasza:
Egyetértek tökéletesen működik.
3/4 anonim válasza:
azért annyira nem tökéletes.pl. kicsit esett az eső és máris element az adás,míg a upcnél volt és nekem az sem tetszik,hogy vesznek el csatornákat,ez szemét dolog,mert szerintem legtöbben nem ezt írtuk alá.Szemétségnek tartom,hogy másik csomagba kerülnek bizonyos csatornák.Internetes digi összeköttetés olykor megszakad órákra.Volt,hogy egész nap nem lehetett netezni és emiatt már hívni is kellett,hogy orvosolják a dolgot.Telefonos szolgáltatásuk sincs néha.Egyszerüen nem lehet telefonálni,mert süket a vonal...
4/4 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert mi olyan szinten megelégeltük a folyamatos keverésüket, hogy áttértünk más kábel TV-re. Elmegy az adás vagy rossz minőségű, megkeverik a csatornákat, csoportos beszedési megbízásnál nem emelték le a havi díjat aztán fenyegetőzni kezdtek, hogy ha nem fizetem, ez meg az lesz... MIATTUK! Az ügyintézést felejtsd el, még én fizettem a telefonálásért, hogy ezeket rendezzem, b..szták felvenni. Vagy 15-ször hívtam őket. Aztán emailt is írtam kb. 2 hete, de semmi. Így most fogalmazom a felmondó nyilatkozatot.
2010. márc. 4. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!