Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Sokallom a helyi kábel tv...

Sokallom a helyi kábel tv havi részletét, mire váltsak?

Figyelt kérdés
Havonta majdnem 4.000 ft,és van 30 csatorna.Ezek többsége olyan,amit nem is nézünk,mert nem érdekel bennünket.Nincsenek különböző csomagok,az ember bekötteti és ez van.Már arra is gondoltam,hogy veszek valamelyik hipermarketben egy beltéri antennát,igaz hogy nem lesz választék,de ingyen van.
2011. aug. 13. 07:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
UPC Direct
2011. aug. 13. 18:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,a UPC-ről nem sok jót hallottam.Sokan mondták,hogy először olcsó,meg minden oké,aztán pár hónap múlva jól felnyomják a havidíjat.
2011. aug. 13. 20:10
 3/5 Ígyjártál válasza:
50%
Hát ez nemigaz mert nekem is upc van és az ár nem változik nagyon jó mert sok adó van rajta és sok egyéb csomagot is lehet külön rendelni!!
2011. aug. 13. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
upc direct! 3500 ft havonta hetvenakárhány adoval és plusz csomo külföldivel! + 1500 ft és HD adás+müsorrögzitő settopbox!
2011. aug. 16. 09:39
 5/5 anonim ***** válasza:

a digi tv egy szar!

bocs az OFF-ért de ezt meg kellett tennem! :D

elözö voltam!

2011. aug. 16. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!