Szerintetek ki fog meghalni a Trónok harca című sorozat 5. évadában, aki a könyvekben még él?
Korábbiakhoz hozzáfűzve. Kit Harington ott van a 10. részben is mint szereplő.
Meg szembetűnő a Yara(Asha) + Theon kettős is a végén. És persze a Varys+Kevan párosát alakítő emberkék is ott vannak. :P
Az imdb-re szerintem ilyenkor nem lehet adni. Amíg nem kezdődött az évad, addig pl. Levél is ott volt még a szereplőgárdában az 1. részben.
Mivel bárki szerkeszthei, gondolom a tippre raknak be szereplőket.
Igen, az a bizonyos "TristanSnow" mondta. Állítólag az egyik Más öngyilkos lesz és az Éjkirály valamiért újra visszahozza az életbe. Valami ilyesmi jelenet lesz.
Illetve ugyanez a "TristanSnow" írta azt is, hogy a yGriff (Aegon) és Euron Greyjoy is benne vannak a sorozatban, de más módon, mint a könyvekben.
Nem tudom, hogy mennyi lehet hinni neki. De állítólag tavaly ő volt az, aki azt is kiszivárogtatta, hogy látni fogunk egy Mást, amint átalakít egy babát. Szóval lehet van alapja az egésznek. Aztán majd meglátjuk.
Az imdb nem mindig hiteles, tavaly is volt valaki (már nem emlékszem) akit beharangoztak, hogy kint volt aztán semmi sem lett belőle...
Hónapokkal ezelőtt nyilatkozták, hogy egy közönségkedvenc karakter fog meghalni.
Akármilyen nagy kedvencem is, de érzem, hogy Bronn lesz az. Ő már nem kapna semmi nagy szerepet a könyv szerint. Lollys terhes lenne, viszont itt korántsem az, szóval már ez is furcsa... Meg ez az egész küldetésük, ebből nem sül ki semmi jó. Nem sülhet ki, pontosítok. Plusz nekem már az a beszélgetésük is fura volt Jaimevel, mikor mondta Bronn hogy ő nyugodt öregkort szeretne magának...ez az egész beszélgetés. Lehet amúgy csak én képzelem bele ezt. :D Örülnék ha nem nyírnák ki. :(
Hát ja én se örülnék neki, mert rohadt jóarc karakter. :D
De inkább ő, mint Stannis...neki is elég búcsúzkodó jellegű volt a jelenete a lányával és ő még nagyon rajongótábornak örvend, mint Bronn. :/ Vagy Shireen-t feláldozná a saját anyja? Áhhh nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!