Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek ki fog meghalni a...

Szerintetek ki fog meghalni a Trónok harca című sorozat 5. évadában, aki a könyvekben még él?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 29. 19:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Olenna Redwyne

Edd Tollett

Meryn Trant

Grey worm

Missandei

Selyse Florent

Tormund

Ramsay Bolton

Roose Bolton

Stannis Baratheon

Bronn

2015. ápr. 29. 19:07
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Bronn, Loras és Barristan azok akikben 100%-ig biztos vagyok.

Bronn azért mert mindenkitől eltávolodott úgymond a könyvben is és más szerepe szerintem nem igen lesz már a Tyrion-al való partnerkedésén kívül, Cersei meg is kért valakiket hogy tegyék el láb alól. Sorozatban szerintem összekerül Hotah-val a 6. részben. Szerintem nagyon epic lenne. Jaime ott van a további részeknél mint szereplő, de a Bronn-t alakító színész nincs. Tehát szerintem Bronn-nak a 6. rész lesz a végállomás.

Loras a könyvben életveszélyes állapotban van, amiből aligha épül fel olyanná amilyen volt és nem igen lesz már jelentős szerepe. A sorozatban szerintem kivégzik a verebek és akkor aztán eldurvulhat a helyzet Cersei és Margeary között.

Barristan szerintem a könyvben is meghal a Meereen-ért folytatott harcban. A sorozatban meg majd az 5. részben halálozik el a sebesülések miatt amiket szerzett.

De akiket az első hozzászóló említett is simán meghalhatnak még, mert a show egyszerűsít,egyszerűsít és egyszerűsít ahol tud az időigény miatt.

2015. ápr. 29. 19:17
 3/30 anonim ***** válasza:
+ Kivéve Edd, Missandei és Tormund. Szerintem ők nem fognak meghalni ebben az évadban tutira. :D
2015. ápr. 29. 19:18
 4/30 anonim ***** válasza:

Szerintem Loras nem hal meg most még. Az igaz, hogy a könyvekben megsérül, viszont az most itt nem számít. Martin azt hiszem mondott valami olyasmit, hogy a következő évadban Willas Tyrell komolyabb szerephez jut. Viszont a sorozatban nincs Willas, így én azt hiszem ezt a szerepet majd Loras veszi át.

Legalábbis ha jól rémlik ez nekem.

2015. ápr. 29. 19:26
 5/30 anonim ***** válasza:
*következő könyvben, nem évadban :D
2015. ápr. 29. 19:27
 6/30 anonim ***** válasza:

Én valahogy nem hiszek benne, hogy megmenekülne azoktol a fanatikusoktól. :D

Volt az egyik előzetesben, hogy egy tárgyalásszerűségen ülnek, háttérben ül Cersei, Tommen, középen áll a Főveréb és éppen Olyvar beszél valamiről és Loras nekitámad.(de lefogják)

Gondolom elárulja őt, saját magát meg védi, mert látta a bordélyban, hogy mit kapnak a búzák a verebektől.

2015. ápr. 29. 19:40
 7/30 anonim ***** válasza:

6. Tudom láttam. Viszont nekem erről a tárgyalásról van egy teóriám. (Na igazából csak olvastam valahol.)

Szóval: ugye most Cersei visszahívja Kisujjt. Olyvar, a selyemfiú ugye Kisujjnak dolgozik. Szerintem Cersei Kisujjon keresztül akarja rávenni Olyvart a hamis tanúzásra.

Namármost azt láttuk, hogy Olyvarnak vannak valamiféle érzelmie Loras irányába, lehet nem vallana ellene. Cersei elsődleges célpontja meg Marg és nem Loras. Szóval mi van, ha annak a tárgyalásnak a csattanója az lesz, hogy Olyvarral nem Loras, hanem valójában Marg kefélget? Szerintem simán vallaná ezt. És ezért fut majd neki Loras. :D Ennyi.

Mindenesetre várom már, hogy mi lesz.

2015. ápr. 29. 19:54
 8/30 anonim ***** válasza:
Mondjuk a könyv eseményeit figyelembe véve ennek is lenne értelme.
2015. ápr. 29. 23:23
 9/30 A kérdező kommentje:

Akkor mért ne mindkettő? :D

Loras-nak és Margaery-nek is keresztbe tesz.

2015. ápr. 29. 23:53
 10/30 anonim ***** válasza:

Egy olyan fontosabb szereplő meg fog halni, aki még a könyvben él és régóta benne van a sorozatban is. Ezt maga a színész nyilatkozta, de név nélkül jelent meg a hír. Tehát sztem olyanra kell számítani, aki már az 1.évad óta benne van és viszonylag sokszor szerepelt. Én ezért gondolom,h egy olyan karakter lesz ez, aki a könyvekben POV karakter vagy POV körül fordul meg sokat. Így sztem a legesélyesebb Barristan Selmy és Bronn.

Spoiler: a kiszivárgott részekben, talán a 4., Barristan Selmy eléggé súlyos állapotba kerül, és a forgatásról kikerült képeken is keveset szerepel, plusz ha benne lesz a mézes sáska, akk mivel a sorozatban nincs Belwas, valaki másnak kell megennie.

A könyvben Arys Oakheart volt Dorneban és Hotah megölte. Arys a sorozatban nem igazán van, de helyette Dorneba ment Jaime és Bronn, és nem hiszem,h Hotah ne ölne meg senkit se a sorzatban. Így lehet elbúcsúzunk Bronntól.

2015. ápr. 30. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!