Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek nekem van igazam?...

Szerintetek nekem van igazam? (Trónok harca spoiler)

Figyelt kérdés
Megnéztem az 5. évad 2. részét. Aki látta az tudja hogy Jon Snow-nak felajánlotta Stannis hogy ha harcba megy vele akkor megkapja Winterfellt. Egyik ismerösöm szerint mivel esküt tett a Night's Watchnak így nem lehet Winterfell ura. De szerintem ha egyszer Stannis elvinné magával akkor a Falon lévő emberek semmit se tudnának tenni Jonnal, maximum árulónak nevezni. Szerintetek lehetséges hogy ha Stannis megígéri neki akkor eltudja magával vinni a háborúba?
2015. ápr. 20. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha Stannis elvinné magával, akkor az nem úgy történne meg,hogy gondolnak egyet és elmennek leszarva az Őrséget. Stannis arra hivatkozna,hogy ő király, a Stark ház kihalt férfi ágon így nincs aki továbbvigye a nevet, ő pedig nem akarja h eltűnjön az egyik legősibb ház, ezért királyi hatalmánál fogva felmenti Jont az esküje alól és törvényesíti.
2015. ápr. 20. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:

A Stark név női ágon is megmaradt már. Tehát az érvelésébe bele lehetne kötni. Északon ennek valószínűleg még mindig megvan a módja, ha megnézzük akár csak a Mormontokat. Csak valószínűleg még nem említették.

A könyvekben Stannis csak azért nem akarja Sansára hagyni Északot, mivel ő "Lady Lannister" és nem bírja a Lannistereket. Viszont ez a lehetőség a sorozatban nem merül fel valószínűleg, ha Sasna ilyen simán házasodhat újra.

Az Északiak meg szerintem inkább fogják követni Ned édeslányát, mint a fattyút, aki megszegte az esküjét.

2015. ápr. 22. 23:17
 3/3 anonim ***** válasza:

"A Stark név női ágon is megmaradt már."

Ha ezzel arra gondolsz mikor a Stark királynak csak egyetlen lánya volt, akinek a vadak királyától lett gyereke, akkor egyrészt ez egy nagyon régi történet és nem tudni,hogy igaz-e, másrészt pedig teljesen logikus, mivel mondhatni ugyanaz a szituáció, mint ami Jonnal lenne.

A lány szült egy fattyat, a királynak nem volt örököse, ezért királyi hatalmánál fogva törvényesítette és így az örököse lett. Szal ez nem magyarázat.

A Mormontok meg sztem máshogy "működnek", mint a többi északi.

2015. ápr. 23. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!