Szerintetek nekem van igazam? (Trónok harca spoiler)
A Stark név női ágon is megmaradt már. Tehát az érvelésébe bele lehetne kötni. Északon ennek valószínűleg még mindig megvan a módja, ha megnézzük akár csak a Mormontokat. Csak valószínűleg még nem említették.
A könyvekben Stannis csak azért nem akarja Sansára hagyni Északot, mivel ő "Lady Lannister" és nem bírja a Lannistereket. Viszont ez a lehetőség a sorozatban nem merül fel valószínűleg, ha Sasna ilyen simán házasodhat újra.
Az Északiak meg szerintem inkább fogják követni Ned édeslányát, mint a fattyút, aki megszegte az esküjét.
"A Stark név női ágon is megmaradt már."
Ha ezzel arra gondolsz mikor a Stark királynak csak egyetlen lánya volt, akinek a vadak királyától lett gyereke, akkor egyrészt ez egy nagyon régi történet és nem tudni,hogy igaz-e, másrészt pedig teljesen logikus, mivel mondhatni ugyanaz a szituáció, mint ami Jonnal lenne.
A lány szült egy fattyat, a királynak nem volt örököse, ezért királyi hatalmánál fogva törvényesítette és így az örököse lett. Szal ez nem magyarázat.
A Mormontok meg sztem máshogy "működnek", mint a többi északi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!