Elmagyaraznatok az Eden hotelbol nehany dolgot?
Amikor beallnak egymas moge, akkor miert nem egymast valasztjak, vagy hogy van ez, most beleneztem, es nem tudom, h mi a trukk.
A masik kerdes, h mr. nagyfeju berki hogy van itthon is, meg ott a musorban is, ez akkor nem elomusor?
Megrendezett kamu műsorok ezek mind és igen, felvételről van.
Azért is van felvételről, mert így könnyebb összevágni a "jobb" jeleneteket.
már nyáron leforgatták az egész műsort,ergo a nyertes is azóta megvan! a bulvár is tele volt azzal, hogy berki costa ricán forgatott nyáron
előre meg van minden rendezve benne, a szereplők fizetést kapnak érte,mint a valóvilágban(ott is kapott mindenki rendes fizetést!)
A játék lényege, hogy bement X férfi és nő, akik összehaverkodtak és párt választottak egymásnak. Aztán jöttek új szereplők és ha páratlan volt a valaki,akkor párt kellett szereznie a "párválasztó" ceremóniáig,aki aztán mögé áll. Az benne a taktika, h jóban kell lenni valakivel,hogy az téged válasszon majd párnak és ne álljon át más ember mögé.
Én néztem az első évadot,az tényleg érdekes volt,komolyan taktikáztak benne és volt olyan pár benne,akik az első napoktól az utolsókig mindig egymást választották. Igazi barátságok szövődtek benne,lelkizés volt. Sajnos a mostaniban csak helikopterezés,nyilvános pisilés,és p*cslógatás megy állandó bulikkal....
én azt hittem, h kinti párok mentek be, ezért nem értettem, h miért nem tartanak ki egymás mellett. :D
nagyon komoly műsorvezetési képességet igényel a dolog Berki részéről sztem
Köszöntem a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!