Éden hotel titoktartás? Lejjebb részleteztem.
Ha már egy éve leforgatták amit most látunk tvben, hogyan oldják meg azt, hogy senki ne beszéljen a bent történtekről? Aki pl utolsóként esik ki a döntősök előtt, azt mi gátolja abban, hogy elárulja, kik maradtak utoljára?
Plusz, gondolom azért mindenki közölte legalább a családjával, hogy hova is megy hónapokra. Azt hogy érik el, hogy anyuka se beszéljen, hogy a kisfia már 2hónapja odavan úgyhogy valószínűleg döntős?
Azt logikusnak, ugyanakkor kivitelezhetetlennek tartom, ha mondjuk mindenki egyszerre utazna oda és vissza is, így egy megfelelő szerződés aláírásával nem lehetne egyértelműsíteni, hogy valójában ki meddig tartózkodott a hotelben.
Az is érdekelne, hogy ha valaki vagy valakik megnyerik a 25milliót, hogyan csinálják tovább a feltűnésmentes visszafogott kis életüket? Lehet, hogy csak a műsor vetítése után kapják meg?
Ha pl ma találkoznék a közérzben teszem azt Bencével vagy akárkivel, nem mondana semmit az egészről?
Nagyon kíváncsi vagyok a mechanizmusára a dolognak, ha van vki, akár előző évadokból is, vagy akár szereplő családtagja, árulja el, hogyan érik el, hogy semmi ne szivárogjon ki? (ha én szereplő lennék, tuti elmondanám a családomnak, mi volt, egyszerűen nem bírnám tartani a szám, és valószínűleg legalább a szüleimet érdekelné, hol jártam és mit láttam)
Köszi a válaszokat!
Aláíratnak velük egy szerződést utána a TV társaság peres útra viheti az ügyet ha olyan információt adnak ki ami előnytelen a műsor számára meg elveszti a leforgatott részek után kapott pénzt is.
Biztos a szüleiknek is mesélnek de az nem fog annyira elterjedni.
25 milliós a mai világba ma már szinte "semmi"!
Most ha vesz magának az ember egy új kb. 3 milliós autót senkinek se fog feltűnni vagy ha vesz egy lakás azt is mondhatja hogy hitelre vette.
Meg amúgy is ilyen műsorért a szereplők nagy pénzeket kapnak (több száz ezreket) arra is lehet fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!