Mit szólsz ahhoz h megint lesz Győzike show?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 07:12
11/25 anonim válasza:
Eszt kell csinánie csáje? Hol vannak az értelmes műsorok? Megmondom: a kukában, mert mi csak az ilyeneket zabáljuk. Úgy kell nekünk, EMBERISÉG!
Akinek tetszik nézze, akinek nem az olvasson helyette:)
12/25 anonim válasza:
Tetszik nem tetszik, csak az képes ilyen műsorokat nézni, aki képes szellemileg azonosulni is vele, tehát minden tévénéző ugyanazon a szinten van, mint akik a képernyők mögött szerepelnek... ez igaz a többi tudatromboló műsorra is, és egyáltalán a tévére mint legprofibb manipulatív eszköze a hatalomnak... Így hát nincs szükség erőszakosan beadatni a mérget az embereknek, mert TE MAGAD fogod azt kérni, hiszen a tévében azt mondták, hogy az jóóóóó...
13/25 anonim válasza:
Megérdemeljük.
lyen "gyökperkettő" IQ-val bóklászó köcsögök, halálra keresik magukat,mert tátott szájjal nézzük őket. Pákó Fábry, Győzike, Qki/vagy ki a fene/...stb
14/25 anonim válasza:
Ez nem igaz ,h lesz...
Honan vetted ezt a hülyeséget???
16/25 A kérdező kommentje:
HALHATTÁTOK A TVBE!
2010. márc. 3. 14:34
18/25 anonim válasza:
tök szánalom... xD
mondjuk néha megnézem unalomból.. lehet rajta röhögni :)
20/25 anonim válasza:
Szerintem borzasztó, hogy már megint adják, readásul a Dr. Csont helyett amit pedig mindig megnéztem...kénytelen vagyok neten megnézni egy filmet, vagy másik csatornán egy sorozatot, mert Győzikét nem nézem az is fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!