Mit szólsz ahhoz h megint lesz Győzike show?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 07:12
1/25 anonim válasza:
pff... ! engem nagyon mondjuk nem érdekel... nem szeretem az egészet, bár néha, mikor nincs más, megnézem... évente 2x :D
3/25 anonim válasza:
Már megint lesz? Na ne már! Mégis minek, ki néz ilyet?, szerintem már szánalmas, szerintetek nem?
4/25 anonim válasza:
az első vok
hát dehogynem!!! tiszta kamu PPPPPffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...!
5/25 anonim válasza:
Én szerettem nézni,olyan barom,sokat lehetett rajta nevetni!
6/25 anonim válasza:
Csak hogy tudjátok
Apám együtt dolgozik egy fickóval aki ott lakik ahol ez a cigány,félig-meddig ismeri is ,azt mondta hogy akkora szemétláda ganéj hogy nehezen találni még egy olyat
7/25 anonim válasza:
Én annyit szólnék hozzá, hogy miért pont ez a szar...miért nem showder klub???? Egyébként ezt hol hallottad, hogy megint lesz? A múltkor nyilatkozta a Fábry-ban, hogy tuti nem lesz...
8/25 anonim válasza:
Jó nagy hülyeség a Mónika és a Joshival együtt utálom ezeket a műsorokat adhatnának valami értelmeset is. Így átszoktam a viasat3-ra.
9/25 anonim válasza:
Én birom olyan mint egy vígjáték és lesz tényleg :D kiráály
10/25 anonim válasza:
Nagyon nem szeretem a GYÖZIKÉT!
Kicsinált, megszervezett, forgatókönyv alapján készül ez a "valóság show".
Ha pedig valójában ilyen, nagyon sajnálom azokat akiket ez érdekel, ez az IQ - negatív személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!