Szerintetek ki nyeri a Való Világ 7-et?
Figyelt kérdés
Remélem Denisz :)2015. febr. 17. 22:34
1/14 anonim válasza:
Csák Norisz.
-haha. vicces volt
2/14 anonim válasza:
*Dennis
Amúgy Origo-n van most egy szavazás és nagyon vezet a Robin, de én nem tudom és nem is tippelek ki nyer.
( [link] )
3/14 A kérdező kommentje:
Uha:O Robin a másik kedvencem, neki is örülnék :D Amúgy igen, tudom, hogy Dennis, de én mindig így írom :D
2015. febr. 17. 23:11
4/14 anonim válasza:
Istenes Bence (és az RTL) nyerte, ebben biztos lehetsz.
5/14 anonim válasza:
Jajj csak ne Dennis,olyan undorito,a bemutatkozo videoja....nem egy ilyen gusztustalan embernek kene megnyernie a 40 milliot aki nem erdekli meg. Aki elo adasban fogdossa a faszat es eloadasban dobja a baratnojet. Undorito! Remelem Fanni vagy Robin nyeri. A mostani parbajon kerlek szavazzatok fannira<3 hajra Fanni
7/14 anonim válasza:
Szerintem Robin fogja. Nem is sajnálnám tőle,ha végig azt 'nyújtotta' volna a játék elejétől amit most az utóbbi időben :)
8/14 anonim válasza:
Remélem Robin, nagyon rendes és vicces gyerek, mindig szakadok rajta.:D Bár az RTL nyomja Fannikát, remélem már ma kicsik.
10/14 anonim válasza:
Komolyan emberek, Dennis?
Ez a féreg élő adásban alázta meg barátnőjét, sunyi, leszrta a gyermekét.
Bár Magyarországon ez számít átlag proli-férfi mentalitásnak, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!