Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted Ki Nyeri a Való...

Koaxk Ábel kérdése:

Szerinted Ki Nyeri a Való Világ 6-ot?

Figyelt kérdés

Szerinted ki nyeri meg a Való Világ 6 játékot?

Aurelio, Viki, Zsófika vagy Iza?

Kérem csak az válaszoljon aki szereti és nézi is a műsort. A trollkodásra van elég kérdés a szexualitás topicban.

2014. máj. 10. 15:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Lorenzo.
2014. máj. 10. 15:41
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem Viki.
2014. máj. 10. 23:28
 3/20 anonim ***** válasza:

Aurélió, szerintem, bár ne így legyen.

Arra, hogy Magyarországon egy túlsúlyos, taktikus lány nyerjen, vajmi kevés az esély - nem, nem én ítélem el, hanem az átlag magyar előbb elfogad egy olyan alfahímnek látszó, hisztérikus, dumás srácot, mint egy nem túl attraktív, ámde nem ostoba nőt.

2014. máj. 11. 09:01
 4/20 A kérdező kommentje:

Én Aurélio-nak vagy Zsófinak adnám a fődíjat, igazából mindegy, mert egyik sem egy agysebész, de legalább helyén van a szívük.

Viki valóban jóval intelligensebb a másik két jelöltnél, ám amikor az intelligencia rosszindulattal párosul az a legrosszabb kombó és erre ő szerintem nagyon jó példa.

Azzal nem lenne semmi baj, hogy nem modell alkat és ez által a többi szereplő közül kilóg, azzal se lenne semmi baj, hogy taktikázik. Viszont szerintem ő egész egyszerűen a győzelemért a saját anyját is eladná, és magát őszintének vallja, miközben akit csak tudott hátba szúrt a játék során, még azokat is akiket elvileg a barátainak tartott.

Nem véletlen, hogy Krisztiánnak is gyökeresen megváltozott a véleménye róla, amikor kijött és tv-n keresztül már nem csak azt látta vele kapcsolatban, amit ő akart, hogy bent lássanak belőle.

2014. máj. 11. 11:04
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem Viki érdemelné meg inkább, de valószínűbb, hogy Aurelio nyeri meg. De ő úgyis elszórja majd a pénzt, és csak bulizni fog belőle.
2014. máj. 11. 11:24
 6/20 anonim válasza:
83%
Nagyon örülnék, ha ZSÓFI nyerne, na nem azért, mert annyira intelligens szegény, hanem ha már ebből a felhozatalból kell választani, akkor ő még mindig a leginkább kedvelhetőbb szerintem. Bár biztos Aurélio fog, de tényleg örülnék Zsófikának. Bárki, csak Viki ne! Nem azért, mert túlsúlyos és csúnya, hanem mert egy rosszindulatú, sunyi, mások érzésein átgázoló nő. Az ilyeneket nagyon utálom. Ugyhogy mégegyszer is HAJRÁ ZSÓFIKA!!!!!!!!
2014. máj. 11. 12:41
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
Inkább Zsófi! Aurélióék gazdagok, nincs szükségük a pénzre, egyébként is egy idegbeteg, Viki simán unszimpatikus.
2014. máj. 11. 14:36
 8/20 anonim ***** válasza:

# 3 vagyok.

Igazából most, hogy elolvastam a válaszokat, tényleg Zsófinak kéne nyernie. Bár egy hónapja alig követtem, csak hogyvolton olvastam a történéseket, egyszer mintha olvastam volna egy hozzászólást, hogy Aurélióéknak elég jól megy anyagilag, plusz a srác nem veszi emberszámba a nőket. Lásd udvarlási szokásai például.

2014. máj. 11. 14:57
 9/20 A kérdező kommentje:

Aurelio nem biztos, hogy gazdag családból jött.

Egyszer annyi kijelentést tett, amikor Zsófiéknál voltak látogatóba, hogy Zsófikáékhoz képest ő jómódból jött. Vagy valami ilyesmi, ez volt a lényeg, azaz gondolom arra utalt, hogy nem nélkülöznek, de ez még nem jelenti azt, hogy gazdagok. Legalábbis szerintem.

Azért ez szerintem a játékosok mindegyikére, vagy legalábbis jelentős részére igaz, hogy nem a gettóban lakik.

Ebből a szemszögből, valóban Zsófika érdemli meg a legjobban a nyereményt.

2014. máj. 11. 15:54
 10/20 anonim ***** válasza:
Vagy Viki vagy Au.
2014. máj. 11. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!