Szerinted Ki Nyeri a Való Világ 6-ot?
Szerinted ki nyeri meg a Való Világ 6 játékot?
Aurelio, Viki, Zsófika vagy Iza?
Kérem csak az válaszoljon aki szereti és nézi is a műsort. A trollkodásra van elég kérdés a szexualitás topicban.
Aurélió, szerintem, bár ne így legyen.
Arra, hogy Magyarországon egy túlsúlyos, taktikus lány nyerjen, vajmi kevés az esély - nem, nem én ítélem el, hanem az átlag magyar előbb elfogad egy olyan alfahímnek látszó, hisztérikus, dumás srácot, mint egy nem túl attraktív, ámde nem ostoba nőt.
Én Aurélio-nak vagy Zsófinak adnám a fődíjat, igazából mindegy, mert egyik sem egy agysebész, de legalább helyén van a szívük.
Viki valóban jóval intelligensebb a másik két jelöltnél, ám amikor az intelligencia rosszindulattal párosul az a legrosszabb kombó és erre ő szerintem nagyon jó példa.
Azzal nem lenne semmi baj, hogy nem modell alkat és ez által a többi szereplő közül kilóg, azzal se lenne semmi baj, hogy taktikázik. Viszont szerintem ő egész egyszerűen a győzelemért a saját anyját is eladná, és magát őszintének vallja, miközben akit csak tudott hátba szúrt a játék során, még azokat is akiket elvileg a barátainak tartott.
Nem véletlen, hogy Krisztiánnak is gyökeresen megváltozott a véleménye róla, amikor kijött és tv-n keresztül már nem csak azt látta vele kapcsolatban, amit ő akart, hogy bent lássanak belőle.
# 3 vagyok.
Igazából most, hogy elolvastam a válaszokat, tényleg Zsófinak kéne nyernie. Bár egy hónapja alig követtem, csak hogyvolton olvastam a történéseket, egyszer mintha olvastam volna egy hozzászólást, hogy Aurélióéknak elég jól megy anyagilag, plusz a srác nem veszi emberszámba a nőket. Lásd udvarlási szokásai például.
Aurelio nem biztos, hogy gazdag családból jött.
Egyszer annyi kijelentést tett, amikor Zsófiéknál voltak látogatóba, hogy Zsófikáékhoz képest ő jómódból jött. Vagy valami ilyesmi, ez volt a lényeg, azaz gondolom arra utalt, hogy nem nélkülöznek, de ez még nem jelenti azt, hogy gazdagok. Legalábbis szerintem.
Azért ez szerintem a játékosok mindegyikére, vagy legalábbis jelentős részére igaz, hogy nem a gettóban lakik.
Ebből a szemszögből, valóban Zsófika érdemli meg a legjobban a nyereményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!