Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek lesz Való Világ...

Szerintetek lesz Való Világ 8, ha a 7-nek vége lesz? Remélem, hogy igen.

Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 22:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
úristen de sötét vagy :D hogy tudnám megmutatni azt a cikket amikor 3 éve volt legalább vagy több ?vagy te tudod percre pontosan hogy mikor szavazták ki azt az embert akiről szól a cikk?és leírtam a fidesz párti hírt,ahhoz szólj hozzá ,egyébként pont erről beszéltem neked hogy azt hagyják bent aki érdekes az olyanoknak mint te,és jól átmosott téged a média :D
2015. febr. 22. 19:12
 22/24 anonim ***** válasza:

Na akkor kezdem.

Szóval nincs bizonyíték de azért dobálódzol vele.

Kérem konkréttan azt a riportot amikor ez volt és aztán kérdezz róla, mert nem láthattam minden hiradót.

Na akkor linkeld be és akkor beszélgethetünk ! :)

2015. febr. 23. 06:49
 23/24 anonim ***** válasza:
22. nem tudom a konkrét riportot de tudok a számodra egy varázslatos helyet ahol a kérdéseidre választ kapsz,google,beírod hogy rendőrök fizetésemelés és kidob rengeteg oldalt ,ismered ezt az oldalt?vagy azt várod el hogy megnéztem egy részt a híradóból és tudom hogy mi volt a pontos hír címe,melyik nap volt ?mert ha tudtam volna hogy ilyen hiszékeny agy mosott emberrel fogok találkozni hidd el megjegyzem,és ez nem dobálózás hanem utána tudsz keresni a valóvilágosnak is,rengeteg lebuktató videó van róla youtube-on is,engem nem érdekel ennyire hogy neked keresgéljem,van kezed,ha egy kis eszed is van megtalálod
2015. febr. 23. 16:40
 24/24 anonim ***** válasza:

Na most buktál le, idézlek :

"google,beírod hogy rendőrök fizetésemelés és kidob rengeteg oldalt ,ismered ezt az oldalt?"

Kidob rengeteg oldalt ?

Na szóval nem is az RTL mondta.

2015. febr. 23. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!