Szerintetek lesz Való Világ 8, ha a 7-nek vége lesz? Remélem, hogy igen.
Román cég az RTL2! Ezért kellett a villába az a román nem napon barnult Edina.
Azok akik azt hiszik hogy kamu a műsor az valószínűleg azért van mert egyszer kiesett egy nagy kedvencük.
Ezért ne a stábot hanem az embereket kell okolni.
ÉS APROPÓ: AZ RTL JÓ SZÍNBEN TÜNTETI FEL A Fideszt ??
Néztél már valaha egy RTL hiradót ?
Valószínűleg még soha mert inkább ellenkezőleg, az említett párt rossz oldalát mutatja be ! :)
18. hú de szeretem az ilyen hülye embereket kiosztani :D először is nem láttam legalább 3 éve egy részt se a VV-ból,de te még mindig aranyos vagy és naiv ha azt hiszed hogy a nézők döntik el hogy ki maradjon bent,azok maradnak bent akik között sok a veszekedés vagy a szex mert ez vonzza a nézőket,rengeteg lebuktató videó van fent youtube-on is ,nézz utánuk,meg még a vv4 idején láttam hogy volt egy cikk a blikkbe hogy ki nyerte meg az egyik párbajt,na ez a szavazás lezárása előtt volt :) ők már jóval az adás előtt megkapják hogy ki esik ki hogy minél hamarabb tudják kiadni róla a cikket,de úgy látom túl gyorsak voltak :)
na meg hogy az RTL a fidesz ellen van?én tavaly 1 adást láttam belőle és az egyik hír az volt hogy a rendőrök fizetését az állam a következő évben megemeli 50%-kal és ennyit mondtak,azt elfelejtették mondani hogy közben az összes juttatásukat elveszik tőlük,ááá nem fidesz párti :)
Na rajta nézz meg egy adást gyerünk
Na csak itt van kettő a tegnapi és a tegnapelőtti. Amióta van médiaadó azóta nem kegyelmeznek a Fidesznek.
Hát tudod ha csak azt mutatnának egy VV-be hogy alszanak és alszanak nem mutatnák meg a valóságot akkor senki sem nézné.
A konfliktusok érdekessé teszik a műsort hiszen ez az emberek viszonyáról szól ember, jó reggelt !
Na és mutass 1 olyan cikket amit előbb kiadtak minthogy a TVben lement volna.
Ha ilyet tanálsz akkor beszélj.
Nincs bizonyíték de azért dobálózzunk vele, mi ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!