Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek lesz Való Világ...

Szerintetek lesz Való Világ 8, ha a 7-nek vége lesz? Remélem, hogy igen.

Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 22:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Csak a Hiradót és a Barátok köztöt nézem, azt is a párom miatt, ő szereti.
2015. febr. 20. 11:42
 12/24 anonim ***** válasza:
a híradót is felesleges nézni,megnéztem 1 részt és csak gyilkosságok vannak,halálesetek és néhány politikai cucc ami a fideszt népszerűsíti
2015. febr. 20. 13:17
 13/24 A kérdező kommentje:
Meddig fog még menni az anyátok közt is....
2015. febr. 20. 13:45
 14/24 anonim ***** válasza:

[link]

Román cég az RTL2! Ezért kellett a villába az a román nem napon barnult Edina.

2015. febr. 21. 12:23
 15/24 anonim ***** válasza:
Remélem igen én is nagyon várom, te kinek szurkolsz ebben a szériában ? :)
2015. febr. 22. 12:24
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha lesz VV8, akkor abba újra a nézők választhassanak embereket, ne a szerkesztő kastingoljon a sarkon. Lehessen jelentkezni, legyenek beszavazások, a NÉZŐ dönthessen.
2015. febr. 22. 12:33
 17/24 anonim ***** válasza:
16. De aranyos hogy azt hiszed hogy valaha is a néző dönthetett :)
2015. febr. 22. 15:02
 18/24 anonim ***** válasza:

Azok akik azt hiszik hogy kamu a műsor az valószínűleg azért van mert egyszer kiesett egy nagy kedvencük.

Ezért ne a stábot hanem az embereket kell okolni.

ÉS APROPÓ: AZ RTL JÓ SZÍNBEN TÜNTETI FEL A Fideszt ??

Néztél már valaha egy RTL hiradót ?

Valószínűleg még soha mert inkább ellenkezőleg, az említett párt rossz oldalát mutatja be ! :)

2015. febr. 22. 15:22
 19/24 anonim ***** válasza:

18. hú de szeretem az ilyen hülye embereket kiosztani :D először is nem láttam legalább 3 éve egy részt se a VV-ból,de te még mindig aranyos vagy és naiv ha azt hiszed hogy a nézők döntik el hogy ki maradjon bent,azok maradnak bent akik között sok a veszekedés vagy a szex mert ez vonzza a nézőket,rengeteg lebuktató videó van fent youtube-on is ,nézz utánuk,meg még a vv4 idején láttam hogy volt egy cikk a blikkbe hogy ki nyerte meg az egyik párbajt,na ez a szavazás lezárása előtt volt :) ők már jóval az adás előtt megkapják hogy ki esik ki hogy minél hamarabb tudják kiadni róla a cikket,de úgy látom túl gyorsak voltak :)

na meg hogy az RTL a fidesz ellen van?én tavaly 1 adást láttam belőle és az egyik hír az volt hogy a rendőrök fizetését az állam a következő évben megemeli 50%-kal és ennyit mondtak,azt elfelejtették mondani hogy közben az összes juttatásukat elveszik tőlük,ááá nem fidesz párti :)

2015. febr. 22. 17:06
 20/24 anonim ***** válasza:

Na rajta nézz meg egy adást gyerünk

[link]

[link]

Na csak itt van kettő a tegnapi és a tegnapelőtti. Amióta van médiaadó azóta nem kegyelmeznek a Fidesznek.

Hát tudod ha csak azt mutatnának egy VV-be hogy alszanak és alszanak nem mutatnák meg a valóságot akkor senki sem nézné.

A konfliktusok érdekessé teszik a műsort hiszen ez az emberek viszonyáról szól ember, jó reggelt !

Na és mutass 1 olyan cikket amit előbb kiadtak minthogy a TVben lement volna.

Ha ilyet tanálsz akkor beszélj.

Nincs bizonyíték de azért dobálózzunk vele, mi ?

2015. febr. 22. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!