Melyik Transformers?
A régi Cartoon Networkon, lehetett úgy talán 7-10-11 vagy több már nem emlékszem mikor, néztem Transformerst. Új foszlánykép van előttem, hogy van egy 4 arcú robot ami szokta forgatni az arcát, meg valami anyahajó a autobotoknak.
Tudnátok ebben segíteni, hogy ez melyik sorozati, mikori?
Több arcú robotok a quintessonok amik az 1986-os filmben voltak.
Valami ilyesmire emlékszel?:
Igen a 2. válaszolóra emlékszem ('86-ban még nem éltem :-)
Most újra szeretném nézni, van vmi sorrend ami alapján szerintetek nézni kéne, hogy legyen értelme, vagy csak az energon magában is jó?
Hát, az Energon se magában, se mással együtt nem igazán jó, mert szó szerint egy félkészen kiadott sorozat annyi hibával, hogy enciklopédiát lehetne belőlük írni (az angol TF Wikin konkrétan meg is írták).
De ha meg akarod nézni, a sorozat a Transformers: Armada folytatása. A történetük különálló, de az Energon elején rengeteg visszautalás van az Armada-ra és főleg ugyanazok a szereplők szerepelnek benne, tehát kissé összezavaró lehet, ha az Energon-nal kezded. Másfelől viszont az Armada szintén egy elég csapnivaló rajzfilm, szóval nem biztos, hogy jobban jársz vele, ha megnézed. Pláne hogy az Energon története olyan silány, hogy pár rész után minden visszautalás amúgy is az értelmét veszti és a szereplőknek teljesen más lesz a jellemük, szóval végeredményben talán mindegy is, hogy megnézed-e az Armada-t vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!