Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért utálják olyan sokan...

Miért utálják olyan sokan Violettát?

Figyelt kérdés
Én nem ismerem, egy részét se láttam, nem is akarom látni, de facebook is tele van a violetta ellenes oldalakkal.. Ilyet még egy disney show-val se tapasztaltam.. Valaki el tudná mondani mi ennek a nagy utálatnak az oka?? Legalább 6 oldalt láttam ami ellene van, szóval biztos van rá ok, de mi az? Válaszokért előre is köszi. =))

2015. jan. 18. 20:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

1. A dalszövegeik iszonyat gagyik

2. A szereplők sablonosak ( tipikus gonosz csaj, tipikus barátnők, stb)

3. A főszereplő egy elkényeztetett drámakirálynő...

Soroljam még?

2017. jan. 18. 00:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Jöhet a lepontozás, de: szerintem ez a műsor nagyon nem megfelelő képet ad a kislányok számára. Van egy elkényeztetett, affektáló főhősnő, aki mekkora sztár, és nem tud két pasi között dönteni. Ezt a filmet meg főleg 7-12 éves kislányok nézik. De persze már ilyen idős korban el kell kezdeni a néphülyítést. Ha az időseknek ott a máricsuj, akkor kell ilyet csinálni gyerekverzióban is. A dalszövegek rémesen gagyik, a főhősnő pedig egy affektáló buta liba, nagyon rossz példa a kislányok számára. Egyébként, ha azt nézzük, a színészi játék sem valami kimagasló, és szerintem a dalok is gagyik. Az én gyerekkoromban a Micimackó jelentette a Disney-t, nem ez. Ráadásul az én keresztnevem pont Violetta, és régebben nagyon szerettem ezt a nevet, mert ritka, különleges, szép név, de most meg mindenki ezt adja a gyerekének

Egyébként én sem értek egyet ezekkel a violetta utáló oldalakkal, nekem sem tetszik de ettől még nem értem, mért kéne hülye mémeket gyártani, minek pocskondiázzam?

2017. jan. 18. 20:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nem utálom, de soha nem voltam oda érte, ugyanazon okokból, amelyeket fent már felsoroltak. Idegesítő dalok, klisés szereplők, klisés cselekmények. Ráadásul lekoppintották a Hannah Montanát, amelyet eleve nem szerettem. Ejnye-bejnye, Disney, ennyire kiveszett belőletek az eredetiség, hogy már egy korábban létező sorozatotokat masoljátok? Ezt nem gondoltam volna. De nem azért nem szeretem a Violettát, mert lekoppintotta a HM-t, hanem úgy alapból sem. Nem az én világom. Húgom nézte pár éve, én már akkor sem bírtam.
2020. máj. 15. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!