Ha Edinát vitte volna párbajra, akkor Zsut vártam volna vissza, így egy fokkal inkább Lacit. Egyiket se kedvelem annyira, szóval nem fogok depresszióba esni bármelyik is esik ki.
2015. jan. 15. 21:06
2/18 anonim válasza:
mindegy ki megy vissza, mindkettőt utálom, de Zsuzsát jobban, ezért Lacira szavaztam, ennek ellenére szerintem Zsuzsa fog visszamenni olyan 60-40-el.
2015. jan. 16. 12:13
3/18 anonim válasza:
Nagyon remelem, hogy Laci fog visszamenni, mert mar elég volt Zsuzsa armanykodasabol es gonoszsagabol. Minden mozdulatan látszik, hogy csak manipulálják az embereket. Laci sem szent , de Zsuzsa mar túl lőtt minden határon a sok gonoszsagaval. Fanninak volt igaza Zsuzsa mindenkin képes átgázolni azért, hogy elérje a célját. Mindene megvan van egy fia, lakása autója hitel nélkül. Most mar éppen itt az ideje, hogy haza menjen a fiához. Sokkal érdekesebb nézni Laci es Edina szerelmet, mint ezt a "nőt"!!!!! Úgyhogy hajra Laci!!! Vissza kell menj!!!
2015. jan. 16. 13:09
4/18 anonim válasza:
Zsu, Laci egy bunkó. Aki nő létére képes rá szavazni, az megérdemelne az életébe egy ilyen tuskót. Csak a nőket tudja degradálni, " csak az a nő foglalt, amelyiken fekszenek" és társai...gáz
2015. jan. 16. 17:47
5/18 anonim válasza:
Laci meg nem szereti Edinát. Akit szeretsz annak nem szólsz bele olyat, hogy "mi a fa*sznak szólsz bele", és társai..a testbeszédén is látszik, hogy nem kell neki a lány.
2015. jan. 16. 17:48
6/18 anonim válasza:
Lacinak is vannak hibái, de inkább rászavazok-e, mint egy olyan nőre, akinek a szótárában a kemény munka alatt az áll: idősebb emberekkel " barátkozni ". Szép pl.a fiának . Hajra laciiii :):) vissza kell menj:))))
2015. jan. 16. 18:53
7/18 anonim válasza:
Te ilyen jól ismered Zsuzsát? Akkor jó,mert én nem. Így nem is ítélkezek afelett,hogy mit tesz (amiről am halvány fingunk sincs de mindegy)
Aha, mert a bulvársajtó a megbízhatóságáról híres, értem.. Tudod a bulvár szerint Jennifer Aniston minden második héten terhes, és fél Hollywoodnak nemi herpesze van. Akkor most az úgy is van,mert azt írták?
És ha igaz is, egyedülálló,nem jó végzettségű anyának lenni kőkemény lehet, nem irigylem. Egy gyereket etetni kell, ruháztatni, taníttatni stb. Hány meg hány egyedülálló lány szaladgál Magyarországon, akiket sztárolnak a neten, munkájuk nincs, de luxusautóval járnak luxusnyaralásra, azok mivel különbek? Semmivel.
2015. jan. 16. 19:22
10/18 anonim válasza:
Lacit várom vissza, kell ő oda. Ő a valódi énjét meri mutatni nem törődik azzal, hogy visszafogja magát, mindenkinek a szemébe mondja az igazát.
De sajnos van egy kis probléma! Zsu-nak majdnem dupla annyi lájkja van mint lacinak. Véleményem szerint 58/42 arányban zsu megy vissza.Ádám és Robin közt nem volt sok különbség robin számára lájokba, de nyert is. És a ZSU szavazótábor azt küldi vissza
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!