Ti elégedettek vagytok az X-faktor fináléjának eredményével? Kit láttatok volna szívesen győztesként?
Figyelt kérdés
2014. dec. 21. 22:43
1/8 anonim válasza:
1. Andi
2. Nagy Ricsi
3.Tha Shudras
4. Benji
5. Spoon
Juli szerintem bunda volt
2/8 anonim válasza:
Andi
Shudras
Nagy Ricsi
és még az elején negyedikként Benji helyett Gwendolint
3/8 anonim válasza:
Mindenképp Julit szerettem volna győztesnek, de nem baj, hogy nem Ő győzött, mert úgy gondolom, hogy amit akart azt elérte, és megismertem őt, ami egy óriási ajándék számomra.
4/8 anonim válasza:
Én Nagy Ricsit, érthetetlen hogy kiesett.
5/8 anonim válasza:
1. Andi (sunáznám is)
2. Nagy Ricsi
3. Benji
Juli pedig bunda volt, mert már rág ki kellett volna esnie.
7/8 anonim válasza:
Örülök, hogy Andi nyert, nincs vele semmi bajom, de az egész műsor mind énekben mind szórakoztatásban eléggé elmarad az eredeti The X-Factor UK színvonalától. Ennek show műsornak kellene lennie, nem pedig hogy tinédzserek próbálgatnak énekelni aztán megtapsoljuk, hogy nem volt hamis.
8/8 anonim válasza:
Andi csak azért nyert, mert határontúli. Sokat kellene még tanulnia, hogy énekeljen is, ne csak kiabáljon. Benji a másik, van még mit tanulnia. Horányi Juli valódi érett művész, de nekem a legjobban a Nagy Ricsi tetszett. Neki kellett volna nyernie. Le volt már három nappal előbb vajazva, hogy Tóth Andi a győztes. A neten ott volt előre a "szavazás eredménye".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!