Elégedett vagy a Csillag születik tegnapi eredményével?
Nem! Nekem kezdettől a bad boyz volt a kedvencem, ráadásul a tegnapi twilight-os produkciójuk hatalmas volt!
Engem Vásáry André hangja kifejezetten idegesít, MCDC-t pedig szeretem, de már ő sem tud újat mutatni. Szerintem inkább nekik kellett volna kiesniük.
Bealudtam a vége előtt,ki esett ki?
Arra tippeltem,hogy a Bad Boyz és a Kutyakölykök...pedig előbbieket szerettem nagyon:(
A lényeg h Csikó Szabi bentvan (L)
amúgy igen. elégedett vagyok...a Kutyasz*rokat már rettenetesen untam. A Bad Boyz-al nincs különösebb bajom, bár látszik hogy el vannak szállva maguktól, meg ök annyian mit kezdenének a nyereménnyel?!
úristen most komolyan a Bad Boyz oké hogy tud táncolni, de hányan vannak még ilyenek az országban? nem ők az egyetlenek!
szerintem jó hogy kiestek.
André és Tabáni a legjobb, ők különlegesek! tehát én teljes mértékben meg vagyok elégedve az eredménnyel:)
sok Bad Boyz fan jöhet a lepontozás:)
Jajj lányok... Szerintetek miért pont ők SP tánckara, és vajon miért pont Twilightos koreográfiát adtak elő?
A Ti szavazataitokra támaszkodtak egész végig. :)
Maga a név is hmmm... hatásvadász...
9:57es vagyok
most miért kellett ennyire lepontozni?
csikó igenis h tud valamit föleg a dec 12. adásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!