Miért néz mindenki VV-t, ha egyszer vannak sokkal jobb, minőségi műsorok is?
Figyelt kérdés
Ráadásul a legtöbbhez még tv se kell, mert fent van neten az összes valaha kiadott rész, akár még eredeti nyelven is, amiből nem utolsó sorban tanulgat egy kis nyelvet az ember.
Például az Odaát(Supernatural). Itt meg minden 5. kérdés a VV-ről szól, meg Barátok közt... :D Miért?
2014. dec. 20. 20:38
1/6 anonim válasza:
a tied is erről szól, egyébként én 15 évesen megváltam a tv-mtől, bár addig is csak HBO-t és Discoveryt néztem, szóval nem mindenki:) inkább nézem a sorozatokat/filmeket, aztán siránkozok mikor mesélik az emberek hogy ők is nézik ezt meg azt....szinkronnal... komolyan mondom az egész egy vicc, Arrow-ból hallottam fél percet magyarul..borzalmas, Walking Dead-et abbahagytam mikor minden gyökér el kezdte nézni, de azért vannak nagyon jó sorozatok amiket nem tudnak elrontani az idióták:)
2/6 A kérdező kommentje:
Jó, igen, ilyen szemmel az enyém is arról szól, de én legalább nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki kit mikor hágott meg. :D Ugyancsak nincs tv-m, totál feleslegesnek érzem. Szerintem ritka, ha a magyarok jól szinkronizálnak valamit, de ehhez már hozzászoktam.
Jó egy hasonló ember véleményét olvasni, bearanyoztad a napomat. :D
2014. dec. 20. 21:42
3/6 anonim válasza:
"Miért néz mindenki VV-t"
Mire alapozod ezt a merész kijelentést?
4/6 A kérdező kommentje:
A nagy átlagra értettem, és a kérdésedre a válasz az én kérdésem utolsó sorában leledzik. :D
2014. dec. 20. 22:09
5/6 anonim válasza:
A ami embereket nem érdeklik h mi megy csak elég értelmetlen legyen ahhoz h az agyuk lekapcsoljaon...
6/6 anonim válasza:
az odaát sorozat semmivel sem intellektuálisabb, mint a vv vagy a bk! az odaát egy nagy vadbaromság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!