Hogy értékelitek eddig az X-faktort? (nem veszekedést szeretnék, hanem beszélgetni, véleményt olvasni)
Én így: Akkor én is értékelek, nem fikázok, véleményt mondok.
Akiket bírok: Borbély Ricsit bírtam, de nem annyira mint a legnagyobb kedvencemet.
Legnagyobb kedvenc: Tha Shudras. Ők a legegyedibbek,a többinek gyakran a nevét sem tudom. Nagy Ricsi számomra semleges. Horányi Juli irritál. A Spoont szeretem, mert nem csak elektronikus zenét játszanak, hanem különleges hangszereket mutatnak be. Arról, hogy helyesek, nem tehetnek. Benjit nem szeretem, túl szerénynek színészkedni magát. Bezzeg mikor kiesett (mert kiesett, a tiszta lap juttatta be) akkor összevissza káromkodta magát, düh jött ki belőle, nem alázat. Nem baj, ha káromkodsz, de ne színészkedj utána. Andit sem bírom, mert túl tucat. Száz ilyen kislányka van még, ráadásul beképzelt is. Nem szeretem az önteltséget, antipatikus a személyisége. Összegezve a csapatoknak szurkolok.
Én is hasonlóan gondolom, bár nekem Nagy Ricsi a kedvencem. A Shudras az elmegy kategória, mert tényleg jól zenélnek. A Spoont nem nagyon szeretem, pedig ők is jól zenélnek. De túl beképzeltek. Nem is jön be annyira a stílusok úgyhogy nekem ők nem annyira szimpatikusak.
Borbély Ricsi jó volt. Vele nem volt semmi bajom, jól énekel.
Benjinek is jó hangja van, de tényleg túl szerény.
Horányi Juliról nem tudok mit mondani, sosem szerettem igazán. Én kicsit beképzeltnek tartom, de hát ki tudja.
Tóth Andit szeretem mert tényleg jó hangja van és jól énekel, de annyira idegesít hogy mindenki oda van érte csak mert hogy 15 évesen ilyen jó. Nem neki kéne nyerni, de szerintem a döntőig fogják vinni.
Nekem Nagy Ricsi az abszolút nyerő. Nem csak a kinézete miatt, hanem nekem nagyon tetszik az ahogy énekel. Meg jó hangja is van. És nyilván az sem hátrány hogy ilyen jól néz ki (szerintem). Úgy gondolom, hogy legjobb az 1. és a 2. elő show-ban volt, azt azóta se tudta felülmúlni, de azért sokat fejlődik. Egyébként szerintem egyáltalán nem beképzelt, nem tudom mások miből gondolják.
Én néztem és így értékeltem:
Röviden a csapatok nekem abszolut nem jöttek be főleg a Tha Shudras
A Spoon a végén már egész jó volt,a pálinka republicot inkább hagyjuk.
A Tóth Andit nem bírtam ahogy játszotta a fejét szerintem nem neki kellett volna nyerni,A Nagy Ricsinek nem volt hangja már az elején kieshetett volna,Borbély Ricsi túl beképzelt volt a hangja nem volt olyan rossz a végére megkedveltem,Benjinek nagyon jó hangja volt nekem ő volt a kedvencem én már az elejétől kezdve neki szurkoltam,szerintem neki kellett volna nyerni,Horányi Juli is túl játszotta magát de egyébként nem énekelt rosszul,a Szabó Ricsinek se volt rossz hangja sajnáltam is,hogy olyan hamar kiesett ő is nagyon szimpatikus volt,szerintem Nagy Ricsinek kellett volna kiesni helyette és neki bentmaradni addig.
Én Borbély Ricsit nagyon bírtam, Andinak nem szurkoltam azt hittem hogy Nagy Ricsi fog nyerni ő sem párbajozott addig.
A mentorok közül még mindig Alföldy a legszimpatikusabb számomra, Little G is nagyon jó volt jövőre is maradhatna.
Zenekarok közül egyik sem fogot meg igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!