Hogyan lehet egy TV szoftverét frissíteni?
Használat közben, kb 1 év után bedöglött a monitorként használt Orion T16D TV-m, repdes a kép, a színek különválnak...
Általánosságban kérdezem, mert már nem tudok mit csinálni. Sajnos elveszett a TV kézikönyve, és garanciajegye is, a doboza üresen tátong....rengeteg ilyen és ehhez hasonló kérdéssel találkoztam, hogy az Orion TV-k az 1. év után felmondják a szolgálatot, nem jól kivan centizve a garancia. Se bármelyik bolt oldalán, ahol árulják/árulták nem találok infót a frissítésről, se a User Manual-t nem lehet letölteni sehonnan, az Orion oldaláról sem. A magyarországi "orionmarkabolt"-nak írtam már 3 e-mailt a gondom bajommal, válasz ugye nem érkezett.
Láttam már olyan videót, amin azt mutatták be hogy egy nyomtatóba tervezetten olyan IC-t építettek be gyárilag, ami x év után üzemképtelenné tette a nyomtatót.
Lehet hogy ennél a TV-nél is ilyenről van szó?
Ennél, vagy az összes orinnál, nem tudom, de én az androidról is ezt hallom, max 1.5-2 év után hiába frissíted, meg rootolod agyba főbe, meghibásodik az egész alaplap rendszere...reboot...reboot....
De hogy ne térjünk el a tárgytól, kérlek próbáljatok meg tanácsot adni, a kérdésre válaszolni.
Köszi.
ez városi legenda. senki nem venne egy idő után oriont, sőt, igazán tökös informatikamérnök, vagy igazi hekker, már rég megtalálta volna ezt az utasítást...botrány...
szóval azén nem orion tv-m egyszerűen felajánlotta a szofverfrissítését...wifi be, és frissít..nem vettem észre semmi újat, de frissült...
keress rá az eredeti japó, vagy angolnyelvű céges kézikönyvre..
Kerestem mindenhol, (nem csak én) nincs, elfogyott, nem elérhető.
WiFi-t nem támogat, itt vannak a csatlakozói, hogyan tudnék rá net-et varázsolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!