Hogyan tudom a Samsung Galaxy Ace 2 telefonom szoftverét frissíteni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ugy h ne kelljen összekötni géppel.
2.3.6 os android van rajta.
Ha ossze kell kötni géppel akkor légyszi valaki lépésről lépésre irja le hogy hogyan kell csinalni a frissítést.
Ha a telefon nevjegyebe belemegyek, es ott a szoftver frissitesen belul a frissítésre ranyomok Akkor azt irja ki hogy nem elerheto frissítés.
2014. júl. 17. 17:54
1/4 anonim válasza:
Sehogy! Nekem Ace 1-em van, az is pont ezen a verzion akadt meg.
Elso, es egyben utolso Androidom, ezutan csak iPhone-t fogok venni!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Igazabol páromé. Nekem Windows phonom van es ha van, csak ranyomok h azodrvwr ffrissitese es kesz
2014. júl. 17. 18:17
3/4 Come back válasza:
4/4 Come back válasza:
Ja és első egy galaxy ace telefont összehasonlítani egy Iphonenal olyan, mint egy városi autót egy forma 1 versenyautóval. Nem egy ár kategória. Az android Samsung S5 veri az IPhonet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!