Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A való világ 7 ben az hogy a...

A való világ 7 ben az hogy a deniss élő adásba szakitott barátnőjével az megrendezett volt?

Figyelt kérdés
ha nem akkor hogy érezhet most a csaj? :( én nagyon bele éltem magam mi lenne ha ezt a párom velem csinálta volna meg? :( annyira sajnálom, de nem tudom sajnáljam e mert nem tudom megrendezett volt e?
2014. nov. 28. 02:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt megrendezett, abból látszódott, ahogy a csaj reagált rá. Teljesen ki volt bukva, ahogy a biztonsági őrrel is cirkuszolt hogy ki akar menni, meg utána már kint az utcán is. Ha viszont mégis megrendezett volt, akkor a csajnak adnék egy Oszkár díjat az alakításáért.
2014. nov. 28. 02:57
 2/12 A kérdező kommentje:
honnan tudod hogy cirkuszolt? valami videó nincs róla? tényleg nagyon érdekel engem ez az egész!!! én csak annyit láttam hogy kiment és nem mutattak többet hol tudnám megnézni? belevalóba nem volt bent? szegény csaj :(
2014. nov. 28. 03:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Én már nem tudom hogy hol láttam pomtosan, valahol az Rtl2 oldalán, van róla videó. Zokog és cirkuszol hogy engedje ki a biztonsági őr azonnal, az őr meg nyugtatni próbálja, hogy nem mehet ki míg tart az adás, a csaj meg zokog, hogy milyen megalázó ez, azonnal engedjék ki. Aztán már az utcán mutatják, szaladnak utána kamerával,és kérdezgetik, de mondja hogy hagyják békén, majd a testvére mondja, hogy Dennis egy féreg, ezt nem gondolták volna róla, még szidja egy darabig, aztán elmennek. Nézd meg az Rtl2 oldalán, most néztem pár napja én is.
2014. nov. 28. 03:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Mármint a csaj testvére mondja a magáét nagyon. Még a VV Viki is ott van az elején, de őt csak pár másodpercig mutatják, hogy köszön el tőlük, tehát ismerik egymást, azt is le lehetett szűrni egyből.
2014. nov. 28. 03:13
 5/12 A kérdező kommentje:
meg találtam a videót :D szerintem nem megrendezett volt..... és ezért utálom a dennisst!!!! hülye nyomi..
2014. nov. 28. 03:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Jó hogy megrendezett.Ezzel is tudnak majd plusz műsort csinálni. Egyből az esti Fókuszban ez volt a téma. A csávó majd bent lesz egy ideig, közben készül Fókusz riport a barátnőjével. Majd beküldik hozzá látogatóba. Ha kikerül a villából akk meg lesz vagy 2 Fókusz riport arról,h újra összejöttek.
2014. nov. 28. 12:17
 7/12 A kérdező kommentje:

igen mondjuk az RTL-től minden kitelik ezt is el tudnám képzelni... Nézettségért mindent :D

Hát szerintem ezt ugysem fogjuk megtudni soha... :/

2014. nov. 28. 14:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem volt megrendezett, ezt így nem lehet megjátszani, csak meg kell nézni a csajt hogy i van borulva. Sok minden megrendezett, de ez nem volt az szerintem.
2014. nov. 28. 15:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Biztos nem kamu volt, láttam multkor a csaj Facebook oldalát, ahol írt ezzel kapcsolatban, meg kommenteltek az ismerőseik is, hogy ezt nem gondolták volna a DÉNESRŐL, a csaj meg ki van bukva... Sztem ez már annyira gáz, hogy igaz.
2014. nov. 29. 08:26
 10/12 A kérdező kommentje:
hogy hivják a csajt?
2014. nov. 29. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!