Minden animéban olyan sötét, életképtelen ostobáknak ábrázolják a magyarokat, mint a Trinity Bloodban?
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 15:09
1/5 anonim válasza:
a legtöbb animében nem ábrázolják a magyarokat sehogy :)
2/5 A kérdező kommentje:
Ez nyilvánvaló. Másokban pedig igen, és nem túl biztató a kép. Sőt több mint szánalmas (Hetalia, Gosick). Ezért is tetem fel a fenti kérdést.
2014. nov. 23. 15:26
3/5 anonim válasza:
Azért a Hetalia Hungary-jét nem mondanám szánalmasnak. A Hetalia egy humoros, laza anime; attól, hogy nem a te műfajod, még lehet rá objektívan tekinteni. Ott minden karakter ilyen vicces, nem csak a "miénk". A többi országgal összehasonlítva épp hogy Magyarország az egyik legjobb karakter szerintem: pl. ő az egyik legerősebb karakter, aminek én örülök. Nem feledkeztek meg róla, hogy habár most kicsik vagyunk, a történelem során azért voltak "jobb" időszakaink.
4/5 anonim válasza:
A hetalia mióta humoros? Erőltetett politikai szar az egész.
5/5 anonim válasza:
Annak humoros, aki nem mindenben a komoly mögöttes politikai tartalmat keresi. Én nem kedvelem a politikát, úgyhogy nem azt kerestem minden pillanatban, vajon épp milyen erőltetett politikai mondanivaló van egy kemény ötperces részekből álló animében, amiben több a yaoi utalás, mint a politikai... (=_=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!