Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Thor 2:Sötét világ? (SPOILER)?

Thor 2:Sötét világ? (SPOILER)?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi lesz a folytatás , hogy Loki trónra jutott..és akkor most Odin halt meg vagy hogy van?
2013. nov. 18. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom rabul ejtette Odint és arról szól majd, hogy Loki uralkodik Odinként, aztán kiderül, hogy ő nem is Odin és ebből lesz valami. Szerintem meghal a végén majd Odin. És ezzel Loki is megrendül és valamelyest jó lesz.
2013. nov. 18. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Loki igazán az "apját" nem szívlelte, így nagyon is esélyes, hogy már halott.
2013. nov. 19. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem megölte Odint, mivel rá haragudott igazán, az anyját szerette, Thort is valamennyire, csak mindig irigy volt rá.

Nem tudom, hogy élte túl, gondoltam arra is, hogy Odin ment oda Lokiként, de haverok szerint hülyeség, mert sose szerette annyira, hogy meghaljon érte. Szóval Loki visszament aként a katonaként, aki elmondta Odinnak, hogy Loki "halott" és vagy megölte, vagy fogjul ejtette az "apját", mivel nem hiszem, hogy megegyezésre jutottak volna, főleg nem olyanra, aminek Loki a trónon a vége :D

Szerintem egy ideig tettetni fogja, hogy Odin, aztán úgyis kiderül, de biztosan van valami terve, nem ülne ott, hogy "majd lesz valami".

2013. nov. 19. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Szinte biztos,hogy megölte Odint.

Gondolom amíg bebiztosítja a hatalmát - Jötünheim,esetleg Muspelheim segítségével - addig Odin alakjában mutatkozik az asgardiak előtt.

2013. nov. 19. 18:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Odin halott - ezt maga Hopkins nyilatkozta. Btw imádom Lokit, hajrá. hajrá Ármányos!
2013. nov. 23. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!