Thor 2:Sötét világ? (SPOILER)?
Szerintem megölte Odint, mivel rá haragudott igazán, az anyját szerette, Thort is valamennyire, csak mindig irigy volt rá.
Nem tudom, hogy élte túl, gondoltam arra is, hogy Odin ment oda Lokiként, de haverok szerint hülyeség, mert sose szerette annyira, hogy meghaljon érte. Szóval Loki visszament aként a katonaként, aki elmondta Odinnak, hogy Loki "halott" és vagy megölte, vagy fogjul ejtette az "apját", mivel nem hiszem, hogy megegyezésre jutottak volna, főleg nem olyanra, aminek Loki a trónon a vége :D
Szerintem egy ideig tettetni fogja, hogy Odin, aztán úgyis kiderül, de biztosan van valami terve, nem ülne ott, hogy "majd lesz valami".
Szinte biztos,hogy megölte Odint.
Gondolom amíg bebiztosítja a hatalmát - Jötünheim,esetleg Muspelheim segítségével - addig Odin alakjában mutatkozik az asgardiak előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!