Szerintetek melyek a világ legjobb anime-i? (többi lent)
Most műfajra vagy címre vagy kíváncsi?
Műfajilag szerintem a shounen, és a romantikus művek viszik a pálmát.
Animéknél: One Piece, DragonBall széria, Naruto, Fairy Tail, Bleach..ezek a legfelkapottabbak.
One piece
Hetalia
Natsume Yuujin Chou
death note
mirai nikki
hetalia
elfen lied
angel beats
air
code geass
attack on titan (shounen)
Tökéletes stílus nincs mint ahogy tökéletes anime sem (azért is nincs tökéletes mert az olyan anime lenne ami mindenkinek tetszene és az életérő ízlésből fakadóan nem lesz ilyen.), persze vannak amelyek megközelítik ezek általában olyan sohunenek (vagy bármely más stílus amely a többiből vesz át vonásokat)
Fullmetal Alchemist Brotherhood (mestermű)
Dragon Ball, Dragon Ball Z (alapmű)
One Piece (sokan helyezik a grafikát előtérbe ami nem a legjobb, de mégis a legnépszerűbb ami jelenleg fut)
Hunter X Hunter (kedvencem, ami jelenleg is fut)
Sword Art Online (mestermű)
Death Note (alapmű)
Shingeki No Kyojin (mérföldkő)
Fairy Tail (nagyon népszerű nem véletlenül)
Magi (A fillerek kihagyása a sorozatból csak jobbá tette és a hangulata és története is nagyon jó)
Próbáltam egy félig szubjektiv félig Objektív listát állítani, tehát nem csak az alapján dönteni hogy nekem mi tetszett.
(de igazából olyan sok jó animét láttam írhatnék még ide sokat)
Én több animét is tartok a "világ legjobbjainak" mivel mindegyikben meglátom az egyedit és nem csak amit eddig leírtam még vannak ugyanakkor egyiket sem tartom a tényleges legjobbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!