Miért SZERETED vagy miért ÚTÁLOD az animéket? Szerinted melyik anime viselheti az ANIMÉK SZÉGYENE titulust? És melyik a LEGJOBB ANIMÉjét?
Figyelt kérdés
Várom a válaszokat, gondolatokat, véleményeket!!! :)2010. okt. 29. 17:10
1/10 anonim válasza:
utálom az összeset. gagyik minden szereplő egy értelmi fogyatékos. de legjobban a 8 éves naruto fanokat rühellem.
2/10 anonim válasza:
Legjobb szerintem a fate/stay night, mert nem keres mélyebb értelmet mint a naruto és a többi legerősebb,legjobb,meg alapjában véve bárkit legyőz a főszereplő hiába verték Sz.rá Ezeket nem szeretem.
3/10 anonim válasza:
szerintem nemolyan rosszak.
de aztnemértem mérvan olyan nagy szemük: pl. Kaleido Star,
4/10 anonim válasza:
Animék szégyene: az összes ilyen kawaii-chibi-desu-faszomság, mint pl. a Yumeria, K-On, Lucky Star stb.
Kedvenceim: NGE, Kaiba, Lain, Death Note, Code Geass... nagyjából ezek.
5/10 anonim válasza:
Régebben szerettem amikor még kevesebb volt belőle, és egyediek voltak. Most mindegyik összefolyik annyira egyformák. Ezért már nem szeretem, de a régieket (pl. Sailor Moon, néha a Pokémon...) néha-néha még megnézem.
6/10 anonim válasza:
Az ilyen Lucky Star, K-ON, Dokuro-chan nekem sem jönnek be.
A kedvenceim, Lain, Dennou Coil, Cencoroll, Haibane Renmei. Szeretem azokat, amiknek mélyebb a mondanivalójuk, kicsit komorak vagy misztikusak. És az összes Studio Ghiblit.
A Narutonak szerintem van felső korhatára, és ez a huszadik életév.
7/10 anonim válasza:
Narutonak felső korhatár? Most 24 vagyok és minden héten alig várom a csütörtököt az újabb rész miatt :D. Kivéve persze a filler részeket. Nekem inkább a Bleach nem jött be, egyszerően a 65. részig nézegettem de annyira eluntam, hogy olyan mint a Drgon ball szinte: A főhős legyőzi a legnagyobb ellenséget aztán jön egy megint nagyobb akire rágyúr és azt is legyőzi. Naruto folyamatosan fejlődik és már elég erős de a legjobbakhoz még nem ér fel.
8/10 Ré a napisten válasza:
A legjobb animék a death note és a Fullmetal Alchemist.
9/10 menta00 válasza:
Én szeretem az animéket, de a kedvenceim Brothers conflict és Soul Eater.
Nem szeretem: Lovely complex és Diabolik lovers.
10/10 anonim válasza:
Lejárt rég a kérdés, de azt kell mondjam, hogy #1 egy szubjektíven ítélő barom senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!