Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kinek van HEllo HD-nál Sat...

Kinek van HEllo HD-nál Sat TV-je Hello Digital dekóderrel?

Figyelt kérdés
Kérdéseim: a hozzácsatlakoztatott dvd íróval dvd lemezre milyen formátumban történik a felvétel? 1h hány Gb helyet foglal? Úgy tudom, kódolva történik a felvétel. Lehet valahogy dekódolni és számítógépen is megnézni a dvd-re felvett filmeket?

2014. okt. 29. 20:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Vagy lehet csak Budapesten nincs, azt nem írtam, a fővárosban vagyok.
2014. nov. 3. 01:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Most mi? Ne őrjíts meg! Eddig mindvégig műholdas szolgáltatásról beszéltünk, te is arról beszéltél, most hirtelen hogy került ide a kábel TV? Digi kábelen lehet, hogy nincs ozone network, sosem érdekelt, mert vidéki vagyok, műholdason van. Akkor most döntsd el, hogy műholdas vagy kábeles szolgáltatást akarsz, s nézz utána mi elérhető az utcátokban/a háztömbben, mert nagyon nem mindegy, kábelben pl. abszolút nem tudok neked segíteni, fogalmam sincs milyen boxokat használnak a szolgáltatók, azt tudom, hogy a digi nem kódol semmit sem, szóval náluk saját box is használható, akár pár ezer forintos usb-s tv tunerrel is tudod PC-n "fogni" a csatornákat, szóval akár közvetlen a PC-vel is tudsz felvételt készíteni.

Azt tudom neked javasolni, dönts választék/ár arányában, hogy melyik szolgáltató a legkedvezőbb számodra, ezt magad is megtudod nézni, nézd meg azt, hogy amennyiben kábel, IPTV, egyáltalán elérhető-e nálad a szolgáltatás, s hívd fel a szolgáltatót, hogy tudsz-e felvenni a boxal vagy sem, s ha igen, akkor PC-n is visszanézhető-e a felvétel.

2014. nov. 3. 13:36
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen, bocsi, rosszat néztem. A műholdas kínálatban van.

Tehát azt mondod, hogy lehet adott típusú boxszal rögzíteni pendrive-ra, vagy akár dvd-re. (Nem PC-re szeretnék felvenni, mert annyira nem szoktam szerkesztgetni, inkább archiválva elmentek mindent merevlemezre. Nem is bírná a gépem a felvételt.)

Amit még kérdeznék, hogy be lehet állítani több különböző csatornán programozott felvételt mindkét típusú rögzítés esetén?

2014. nov. 6. 03:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok digi előfizető, rég voltam, akkor még 2 boxot használtak, a kaon box viszonylag új, nem ismerem. Úgyhogy az ilyen kérdéseket tényleg a digi fórumában tedd fel, amit előzőleg már linkeltem. Az időzítés alap funkció, nem hinném, hogy nem tudná a box.

Ha nem szoktad szerkeszteni a tartalmakat, magyarán reklámot lepörgeted a felvett anyagon, akkor sem rossz dolog az USB csatlakozó, arra köthetsz egy kisebb külső winchestert is, s arra veszel fel. Hosszabb távon még mindig költséghatékonyabb, mint DVD-ket "fogyasztani", de minderről már tényleg a fórumban érdeklődj.

2014. nov. 6. 18:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszaid!
2014. nov. 7. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!