Ki fogja szerintetek nyerni a 2014-es X-faktort?
Figyelt kérdés
Szerintetek ki esélyes a döntőre, és ki az aki meg is fogja nyerni? Ti kinek szurkoltok?#Magyarország #X-Faktor #tehetségkutató #RTL Klub #Tóth Gabi #2014 #Szikora Róbert #Alföldi Róbert #Little G
2014. okt. 28. 18:36
1/27 anonim válasza:
Engem különösebben nem érdekel. De válogatók alapján sztem az ázsiai srác a legjobb.
2/27 anonim válasza:
Én Benjinek szurkolok. Egyszerűen imádom a srácot. Akarom látni őt.
3/27 anonim válasza:
Az egész műsorban kállai Kiss Zsófi a legjobb.. Baromi erős hangja van, gyönyörű
4/27 anonim válasza:
Szerintem Alföldi versenyzői közül kerül ki majd a győztes, nagyon erős versenyzők. Little G-nél még esélyes lehet Zsófi is, Danics Dórára nagyon hasonlít a hangja, nekem egyébként nem szimpatikus.
5/27 anonim válasza:
Én Nagy Ricsinek szurkolok :) szerintem ő a legjobb.
7/27 anonim válasza:
Benji, vagy Szabó Ricsi, de szerintem is Alföldi csapatából valaki :)
10/27 anonim válasza:
Tha Shudras, Borbély Ricsi! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!