Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért ismételnek a Disney...

Miért ismételnek a Disney csatornán ennyit? :S

Figyelt kérdés
tök rossz, október óta nézem folyamatosan, de szinte mindig csak ismétlés megy, azokat a részeket adják mindenből amik oktoberbe is mentek ... :S
2010. jan. 22. 22:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
juj a jonas-t ne is mond az rémes!!! a barátnőim mégis odavannak értük! Folyton csak azokrol a jonasokról beszélnek! huh már anyira kibirhatatlan!!! kikészítenek a jonassal! amuyg lehet hogy hétvégén uj részt adnak mert a többi sorozatból hétvégén adnak uj rész! Bár én nem nézem a Fines és Ferb-et ugyhogy nem tom hogy mikor adnak uj részt.
2010. jan. 23. 09:36
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, ez legyen a legnagyobb problémád az életben. :-) Kérdezd meg a csatornát, egyébként valószínűleg az van, amit korábban írtam, még nem kapták meg az új részeket, vagy még nincs pénzük újra, vagy fordítani, valami ilyesmi. A többi csatorna is ismétel hasonló okokból. Nézz bele időnként más sorozatba is, hátha az újdonság eltereli a figyelmedet kicsit, aztán mire beleszoksz a kiválasztott új sorozatba, addigra már az eddig nézett sorozataidból is lehet, hogy lesznek új részek. :-)
2010. jan. 23. 09:41
 13/19 anonim ***** válasza:
97%

mi bajotok van emberek a Jonas tök vicces...XDD én bírom. különben először én is azt hittem róla hogy valami uncsi vacak lesz mert hát őszintén, az a 3 srác olyan kis semmilyennek tűnik elsőre, de azért mégis belenéztem és be kell látnom hogy tévedtem, szerintem jó poén a sorozatuk.

amúgy ja, tuti az van hogy nincs pénzük az új évadokra. a Hannah-ból is már rég megvolt a 3. évad, de a Disney még csak jóval később kezdte el adni. meg már a H2O-ból is van új évad, de úgy látszik arra sincs pénzük.

2010. jan. 23. 18:57
 14/19 A kérdező kommentje:
pedig furi, mert elvileg a disney gyártja ezeket :S akk nekik kéne nyomatni az újabb évadokat ... hannahból is egyszer olyat adnak amin még szinte gyerek miley, a másik részbe megmár látszik h érettebb szval össze vissza megy :S az a legbosszantóbb, mikor este várom a Phineas és Furböt azt, leadják azt a részt amit már 343646szor láttam:S:D de ettől függetlenül jóh csatorna én szeretem:)
2010. jan. 23. 19:08
 15/19 anonim ***** válasza:
97%
jah a Disney gyártja, csak magyarra már nem a Disney fordítja.
2010. jan. 23. 21:12
 16/19 A kérdező kommentje:
jah értem, ezis igaz ... csak sokkal jobb lenne, hha egymás után jönnének a sorozatok, nem összevissza, meg ismétléssel ... de ez van, elégedjünk meg ezzel :S
2010. jan. 23. 21:22
 17/19 anonim ***** válasza:
45%

Nincs mit adni ennyi :P

pl a tv2 nincs mit adni óóó hátt adjuk már a nicsak ki beszél-t xDD ha nem 60x volt a tvbe akor 1x se

2010. febr. 1. 16:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Na pont a Disney az, aminek nem lenne mit adni, lenne mit adni, csak a nagy filmeket, rajzfilmeket inkább alkalmakkor robbantják be (karácsonykor és szilveszterkor pl. voltak ilyenek), a sorozatokból meg nem fordítottak annyit magyarra, amennyi valójában a Disney-nek van. Ez viszont pénzkérdés, hiszen a fordítási munkát meg kell fizetni, pláne, hogy ne valami silány legyen, amin röhögünk, akik jól tudunk angolul, és esetleg ismerjük az eredetit.
2010. febr. 1. 17:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Csak úgy mellékesen, a Disney csatorna nem valami új csatorna, amivel tarolni akar a magyar média, hanem a nagy Walt Disney cég kezében van, és most Magyarország is megvette a vetítési és névviselési jogot.
2010. febr. 1. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!