Miért ismételnek a Disney csatornán ennyit? :S
Van olyan csatorna, ahol nem ismételnek?
Amúgy amíg nincsenek meg az új részek 1-1 sorozatból, vagy az új műsorok, addig a régit adják. A hétvégi maratonokon viszont volt olyan része 1-1 sorozatnak, amit még ezelőtt nem adtak le, meg persze talán arra is gondolnak, hogy talán nem mindenki döglik egész nap a tévé előtt, és nekik nem tűnik annyira ismétlésnek, meg aztán adtak ők már egész estés filmet és rajzfilmet is, azokat olyan gyakran nem ismétlik.
A többi csatorna is ismétel, bármilyen témakörről legyen szó. Az egyetlen, ami nem ismétel, a híradó, meg talán az időjárás-jelentés, illetve a sportműsorok is max. 1 ismétlést adnak le (és azt se mindig ugyanazon az adón).
Vagy lefordíttatni... Mert végülis a központi Disney adja a műsorokat, én pl. láttam már más nyelven is sugározni, illetve az Amerikai sárkány egyik részének a vége hónapokig nem volt lefordítva, szóval félig magyarul félig angolul ment. Aztán korrigálták azóta.
Amúgy az azért túlzás, hogy október óta ugyanaz a műsor, októberben még Aaron Stone nem volt sehol pl. és a kicsiknek szóló reggeli műsor is teljesen más (szerintem rosszabb) volt, mint most. Meg tudnék még mondani.
xDDD az amerikai sárkány az nagy volt. azon mindig röhögtem hogy egyszercsak angolra vált az az epizód.
meg októberben még Sonny with a chance sem volt. meg azóta lettek új Wizards epizódok is, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!